ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 31/05/2023

● Το φιάσκο με την κατάρρευση του ηλεκτρονικού συστήματος των εξετάσεων στα λύκεια θύμισε σε ορισμένους συλλέκτες «μαργαριταριών» τις επικές δηλώσεις Πιερρακάκη (βλ. κεντρική εικόνα) στα τέλη Ιανουαρίου 2023, όταν είχε συνοδεύσει τον Μητσοτάκη στην Ιαπωνία.

● Είχε πει τότε ο υπερεπιτυχημένος υπουργός: «Οι Ιάπωνες ενδιαφέρονται πολύ για το παράδειγμα της Ελλάδας – Θέλουν να αντλήσουν μαθήματα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας μας».

● Λέτε να μας αντέγραψαν, τελικά, και να δυσκολεύονται κι οι δικοί τους μαθητές να δώσουν εξετάσεις;

● Πάντως, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Μπορεί να έχουν σπάσει τα νεύρα των λυκειοπαίδων καθώς και των οικογενειών τους, αλλά κάποιοι εμπνέονται και φτιάχνουν ωραία εικαστικά, που κυκλοφορούν στο δίκτυο, όπως αυτό στο οποίο ο «χάκερ» που συνελήφθη για τις κυβερνοεπιθέσεις είναι ο αξέχαστος Κώστας Τσάκωνας στη σκηνή που παίζει Πάκμαν (εικόνα κάτω).

● Επρεπε να φτάσει το 2023 και να πολιτευτεί η Ελένη Χρονοπούλου για να μάθουμε τι είναι η υπερφορολόγηση που τσακίζει τη μεσαία τάξη: είναι σαρδάμ!

● Οπως είπε η ίδια, προσπαθώντας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για τη δήλωσή της «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη», τα παραπάνω είναι γλώσσεμα της μπέρδας της.

● Κι εμείς λόγω σαρδάμ μπατιρίσαμε…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα