ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 14/09/2023

● Ο Γιώργος Καραμίχος έχει πάρει αμπάριζα την ΕΡΤ, που και τον πληρώνει και τον διαφημίζει. Εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1, που μας ενημέρωσε ότι ο ηθοποιός παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» στην ΕΡΤ1 (κεντρική εικόνα).

● Λίγο αργότερα είπαν στους τηλεθεατές ότι ο Γιώργος Καραμίχος, που παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» στην ΕΡΤ1, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Ερημη χώρα», η οποία θα παίζεται στην… ΕΡΤ1 (κάτω εικόνα)!

● Γιατί η ΕΡΤ να μην του δώσει και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην τηλεόραση και πέντε ή έξι εκπομπές στο ραδιόφωνο;

● Λίγο δεν είναι να παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι, να πρωταγωνιστεί σε σειρά και να τον βλέπουμε και καλεσμένο σε μεσημεριανάδικο στην ΕΡΤ1;

● Πάντως, όποια κι αν είναι η άποψη των θεατών για τον ηθοποιό Καραμίχο, πρέπει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω έχει μια ταλεντάρα υπερπολύτιμη στην εποχή μας: συγχρονισμό με την κυρίαρχη άποψη – και όπου διαβάζετε «κυρίαρχη άποψη» να σκέφτεστε την ιδεολογία του αντιπαραδοσιακότερου τμήματος της παράταξης των «ντέμοκρατς» στις ΗΠΑ.

● Ο Καραμίχος είπε καμαρωτά ότι πήγε μαζί με τον γιο του στο φεστιβάλ ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας και συνέχισε αναφέροντας σκωπτικά για τις στρατιωτικές παρελάσεις: «Γιατί να μην πάμε να δούμε ένα άρμα αγάπης;* Εδώ πάνε και βλέπουν τα τανκς στην Πανεπιστημίου».

● Πάντως, όταν άρχισαν οι οικοδεσπότες της εκπομπής να του κάνουν περαιτέρω ερωτήσεις για τον γιο του, ο Καραμίχος έκοψε τη συζήτηση, διότι «είναι ανήλικος».

●*Αρμα αγάπης θεωρείται η καρότσα φορτηγών ή τα καρναβαλικού τύπου άρματα στα οποία ανεβαίνουν οι παρελαύνοντες των γκέι πράιντ και χορεύουν.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα