Ηρεμολόγιο Τετάρτης 11/10/2023

● Στη φωτογραφία που ελήφθη προχθές βλέπετε στον εξωτερικό χώρο του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου το μηχανάκι ενός Πακιστανού ντελιβερά που εργάζεται στην Ελλάδα.

● Το κουτί που είναι προσαρμοσμένο στη μοτοσικλέτα είναι… διακοσμημένο με σκίτσο που απεικονίζει τον 22ο πρωθυπουργό του Πακιστάν, τον Ιμραν Χαν (ο οποίος έχει συλληφθεί δύο φορές με κατηγορίες για διαφθορά).

● Ο Πακιστανός ντελιβεράς, προφανώς, όχι μόνο νιώθει συνδεδεμένος με το ταραχώδες πολιτικό γίγνεσθαι της πατρίδας του, αλλά αισθάνεται την ανάγκη να διαφημίζει urbi et orbi, στην πόλη και την οικουμένη, τον θαυμασμό του για τον κάργα φιλότουρκο πρώην πρωθυπουργό του Πακιστάν.

● Ο Θεός να δώσει αυτός ο μεροκαματιάρης να μη λάβει κάποτε εντολή από το εθνικό κέντρο του ή από την Τουρκία να παραδώσει άλλα πράγματα κατ’ οίκον και όχι πίτσες και σουβλάκια.

● Αλλά ας μην τα βλέπουμε όλα με καχυποψία. Είναι δυνατόν να έχουμε φτάσει στο σημείο να σκιαζόμαστε με την πολιτικοποίηση των Πακιστανών ντελιβεράδων;

● Γενικά, όλα πάνε πρίμα. Τίποτα στραβό δεν συμβαίνει στον πλανήτη και στην πατρίδα μας ώστε να μας… υποχρεώνει να ανησυχούμε.

● Ούτε τρομοκρατία υπάρχει ούτε οι φανατικοί ισλαμιστές θεωρούν ότι είναι καλό να σκοτώνεις και να βασανίζεις αλλόπιστους και -το σημαντικότερο- η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιάκοπη επαγρύπνηση και δεν αφήνει ούτε κουνούπι να περάσει τα σύνορα.

● Είμεθα σε τόσο καλή φόρμα, ώστε είναι απορίας άξιον πώς δεν έχουν έρθει ακόμη Εβραίοι αξιωματούχοι να μας ζητήσουν συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε υπερσύγχρονα πρωτόκολλα δημοσίας τάξεως και εθνικής ασφαλείας.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα