Ηρεμολόγιο Πέμπτης 11/01/2024

● Ανακαλύφθηκε τούνελ κάτω από μεγάλη συναγωγή, στα κεντρικά γραφεία της εβραϊκής οργάνωσης Χαμπάντ, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, και οι θεωρίες συνωμοσίας παράγονται με ταχύτητα μεγαλύτερη από εκείνη που απαιτείται για να αφομοιωθεί οποιαδήποτε είδηση.

● Η ανακάλυψη της μυστικής σήραγγας δεν έγινε τυχαία. Ούτε επρόκειτο για ξεχασμένο τμήμα του κτιριακού συγκροτήματος της ισχυρής εβραϊκής θρησκευτικής οργάνωσης Χαμπάντ, στην οδό 770 Eastern Parkway στο Crown Height του Μπρούκλιν…

● Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έκανε κανονικότατη έφοδο στη συναγωγή, ξηλώθηκαν τοίχοι που έκρυβαν τη σήραγγα (κεντρική εικόνα) και έγιναν συλλήψεις θρησκευόμενων Εβραίων που βρίσκονταν στο τούνελ.

● Η καταγγελία για την παράνομη διάνοιξη της μυστικής σήραγγας έγινε από μέλη της Χαμπάντ, τα οποία δεν συμφωνούσαν με την παράνομη… υπόγεια διεύρυνση των γραφείων και της συναγωγής.

● Ωστόσο, το ενδιαφέρον και οι σχολιασμοί των απανταχού συνωμοσιολόγων έχουν επικεντρωθεί σ’ ένα λεκιασμένο στρώμα (κάτω αριστερή εικόνα) και ένα βρεφικό κάθισμα (κάτω δεξιά εικόνα) που βρέθηκαν εντός της σήραγγας. Μάλιστα, στο Χ (το πρώην twitter) υπάρχουν αναρτήσεις και με τον ακριβή τύπο και τη φίρμα του παιδικού καθίσματος που βρέθηκε στο τούνελ.

● Ως αναμενόμενο, το γεγονός και το σχετικό φωτογραφικό υλικό διαδίδονται με… ζήλο από χιλιάδες ιστότοπους και λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης Αράβων, Παλαιστινίων και φιλοπαλαιστινιακών οργανώσεων.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα