Ηρεμολόγιο Τετάρτης 17/01/2024

● Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» είναι μοναδική επειδή αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις από τηλεοράσεως λυκειακού επιπέδου χιούμορ, το οποίο αποπειρώνται να κάνουν εξηντάρηδες.

● Στο τρέιλερ για την επιστροφή των νεανιζόντων μεσηλίκων από τις χειμερινές τους διακοπές βλέπουμε τους συντελεστές να κόβουν μια βασιλόπιτα στα κόμματα. Σε κάθε κομμάτι ανακοίνωναν και το ποσοστό που έλαβαν τα κόμματα στις βουλευτικές εκλογές του 2023.

● Στα περισσότερα κόμματα ακολουθείται η ίδια πρακτική, εκτός από την Ελληνική Λύση, τη ΝΙΚΗ και τους «Σπαρτιάτες». Εκεί ο Αντώνης Κανάκης τσουβαλιάζει και τα τρία κόμματα και τα κάνει ένα, λέγοντας και «έχω αυτούς τους ακροδεξιούς, 12%». Για εκείνον είναι άπαντες ίδιοι και γι’ αυτό αθροίζει το ποσοστό τους.

● Ο διπλανός του στη φωτογραφία, ο φαλακρός με το μούσι, συμπληρώνει: «Ολα τα λιμά. Σπάρτες, Νίκες, Λύσεις, αυτά». Η περιφρόνηση της εκπομπής αλλά και του ΑΝΤ1 που την προβάλλει στους εκλογείς των κομμάτων και στα στελέχη τους είναι έκδηλη και όχι ανεξήγητη.

● Οτιδήποτε προβάλλει και υποστηρίζει, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, τις παραδοσιακές αξίες και την ιδέα της ελληνικότητας είναι απορριπτέο, επικίνδυνο, ανήκει στα «λιμά» και στην Ακροδεξιά. Ολα τα άλλα είναι καλοδεχούμενα.

● Επίσης, οι παππούδες του «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν ότι λησμονούν ότι είναι παράξενο να υπάρχει Ακροδεξιά στην Ελλάδα και να εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο χωρίς να υπάρχει άκρα Αριστερά. Δεν σκέφτηκαν ούτε ένα κόμμα που να ανήκει σε αυτόν τον χώρο; Οι νοσταλγοί του Στάλιν και οι οπαδοί του Κουφοντίνα είναι… δημοκράτες, άραγε;

● Και κάτι σημαντικό για την παλιά, δοκιμασμένη τεχνική του τσουβαλιάσματος ανθρώπων από τις πάσης φύσεως εξουσίες. Επιστρέφει σαν το μπούμερανγκ.

● Οπως οι ραδιοαρβύλες τσουβαλιάζουν ψηφοφόρους και κόμματα βάζοντας ταμπέλες, έτσι μπορούν να τους τσουβαλιάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους χαρακτηρίζοντάς τους κάτι που θα είναι και αληθές: επί σειρά ετών φίλοι, συνεργάτες και συμπαρουσιαστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα