Ηρεμολόγιο Δευτέρας 22/01/2024

● Το έγκλημα στη Χαλκίδα, με την 39χρονη που έσφαξε έναν παντρεμένο μεροκαματιάρη 43 ετών, δείχνει για πολλοστή φορά πόσο απρόβλεπτη και εύθραυστη είναι η ζωή και πόσο επικίνδυνοι οι άνθρωποι με εμμονές.

● Ο Βορίδης μετατρέπεται σε υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου… αφού αποψιλώνεται από αρμοδιότητες, τις οποίες ο Μητσοτάκης δίνει στον Σκέρτσο (κι άλλες τις είχε ήδη περάσει στον Παπασταύρου).

● Κυκλοφορεί στο ίντερνετ: «Ναι, είναι επιτυχία του Χρυσοχοΐδη που δολοφονήθηκε μόνο με 97 σφαίρες από καλάσνικοφ ο γνωστός μαφιόζος. Αν δεν είχε αναλάβει ο πολύπειρος πασόκος το υπουργείο, οι εκτελεστές θα του έριχναν περισσότερες από 100».

● Η καθυστέρηση της Iεραρχίας της Εκκλησίας να πάρει θέση για τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων φανερώνει με πόσο τρόμο αντιμετωπίζει η πλειονότητα των μητροπολιτών την κυβέρνηση των υποκλοπών…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα