Ηρεμολόγιο Τετάρτης 03/04/2024

● Η δολοφονία της 28χρονης κοπέλας στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφό της ξέρουμε γιατί έγινε: Αφενός, επειδή ο δράστης είναι φονιάς και, αφετέρου, επειδή το θύμα δεν ήταν διάσημη, πλούσια, κόρη πολιτικού, τραπεζίτη, επιχειρηματία ή ξένου διπλωμάτη.

● Η κοπελίτσα ήξερε ότι ο πρώην σύντροφός της θα της έκανε κακό, πήγε στην Αστυνομία για να βρει καταφύγιο, να τη βοηθήσουν, να τη σώσουν, και την άφησαν στη μοίρα της.

● Το φονικό έγινε λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Αυτοί που έπρεπε να της σώσουν τη ζωή, να τη γλιτώσουν από τη λεπίδα του δολοφόνου γνώριζαν ότι ήταν άσημη, και όχι πλούσια.

● Επίσης, γνωρίζουν ότι αστυνομικός που κάνει το καθήκον του βρίσκει εύκολα μπελά στην Ελλάδα ή καταλήγει στο νοσοκομείο ή στον τάφο.

● Και ο θλιβερός Χρυσοχοΐδης βγήκε πανικόβλητος στην εκπομπή του Κουβαρά στην ΕΡΤ, μπας και σώσει τα προσχήματα, μήπως βρεθεί κάνας αφελής να πιστέψει ότι είναι καλός υπουργός Προστασίας του Πολίτη και δεν φταίει ο ίδιος για τα χάλια της δημόσιας τάξης στην Ελλάδα και την ανασφάλεια που νιώθουν οι πολίτες.

● Και ο Κουβαράς δώσ’ του να εγκωμιάζει τον υπουργό, λέγοντας ότι γνωρίζει πόση καλή δουλειά έχει κάνει στον τομέα της αντιμετώπισης περιστατικών βίας σε βάρος γυναικών.

● Πόση αποστροφή προκαλεί και η πολιτική και η μιντιακή εξουσία, όταν εμφανίζεται σε κοινή θέα προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να ωραιοποιήσει την ασχήμια της…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα