Ηρεμολόγιο Δευτέρας 22/04/2024

● Η δήλωση του Γιώργου Αυτιά «όλος ο πλανήτης ψηφίζει Νέα Δημοκρατία» είναι περισσότερο ανησυχητική παρά γελοία. Ισως ο Αυτιάς είπε αυτή την -εκ πρώτης όψεως και ακροάσεως- ουρανομήκη μπούρδα επειδή ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο θα καταμετρηθούν οι ψήφοι από το εξωτερικό…

● Μεγάλη ημέρα η χθεσινή και οφείλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στον πιο μικρό, αλλά δυναμικό, αγωνιστή της δημοκρατίας, καραμπινάτο αντιστασιακό. Ο λόγος γίνεται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος, χωρίς να κοκκινίσει μάλιστα, δήλωσε σε ομιλία του στη Βουλή ότι ήταν «6 μηνών πολιτικός κρατούμενος από τη χούντα»!

● Ομως, πέρα από αδάμαστος αγωνιστής, είναι και επιδέξιος με τα οικονομικά. Παρά το γεγονός ότι στάθηκε απέναντι από τους απριλιανούς και πάντοτε πολέμησε το σύστημα (και το «βαθύ κράτος», όπως αποκαλεί τους νυν αντιπάλους του), ο Κούλης κατόρθωσε να κάνει μεγάλη περιουσία.

● Αντάμειψε τον εαυτό του για τους αγώνες που έδωσε υπέρ της δημοκρατίας με μερικές δεκάδες ακίνητα, τα οποία δηλώνει στο «πόθεν έσχες» του.

● Κι η απορία, βρε παιδιά, παραμένει: πώς στην ευχή μπόρεσε και πλούτισε αυτός ο άνθρωπος; Τι εμπορεύεται και το μοσχοπουλάει; Μια από τις πιο αξιοσημείωτες ερμηνείες που έχουν δοθεί ποτέ στο μητσοτακικό φαινόμενο φιλοξενείτο στο πρωτοσέλιδο της «κυριακάτικης δημοκρατίας». Τίτλος του βασικού άρθρου ήταν «Οικογένεια Μητσοτάκη Α.Ε. Πώς η φαμίλια απομυζά το κράτος επί 150 χρόνια!».

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα