Σάλος με τις γυμνές influencers της Μαρίν

Δεν περνά πια ούτε μέρα που να μην απασχολεί τη διεθνή επικαιρότητα με τα καμώματά της η Σάνα Μαρίν.

Ο λόγος για τη Φινλανδή πρωθυπουργό, η οποία έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για φωτογραφία που διέρρευσε από ιδιωτικό πάρτι που είχε κάνει στην επίσημη κατοικία της τον Ιούλιο, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε για τη συμμετοχή της σε ένα -άλλο-πάρτι, την περασμένη εβδομάδα. Τη Δευτέρα μάλιστα, το τεστ για χρήση ναρκωτικών στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό – τεστ που έκανε βέβαια για να κατευνάσει τις αντιδράσεις έπειτα από τη δημοσιοποίηση πλάνων βίντεο που τη δείχνουν να τραγουδά και να χορεύει ειδικά με την συμπατριώτισσά της influencer και πρώην μοντέλο Σαμπίνα Σάρκα, με την οποία είχαν περάσει η μία τα χέρια στη μέση της άλλης. Τώρα η Μαρίν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις (ξανά).

Συγκεκριμένα, για μια άλλη φωτογραφία που άρχισε να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δείχνει δύο γνωστές γυναίκες influencers να φιλιούνται στην επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στο Ελσίνκι, καλύπτοντας τα γυμνά στήθη τους με την ένδειξη «Φινλανδία». «Κατά τη γνώμη μου, η φωτογραφία δεν είναι αρμόζουσα. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτήν» δήλωσε στους δημοσιογράφους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα