Ούτε οι δικαστές δεν μπορούσαν να δουν το βίντεο που κατέγραψε τους δύο 17χρονους Αφγανούς να σέρνουν βίαια την 15χρονη μαθήτρια μέσα στο σκοτεινό πάρκο για να τη πάνε μακριά από την παρέα της για να τη βιάσουν!
Οι μετανάστες an Jahanzeb και Israr Niazal, και οι δύο 17 ετών, που είχαν αιτηθεί άσυλο ως κατατρεγμένοι πρόσφυγες, φυλακίστηκαν σήμερα για την πράξη τους στο Leamington Spa, στο Warwickshire, τον περασμένο Μαΐο.
Το ανατριχιαστικό βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) που κυκλοφόρησε μετά την καταδίκη τους, έδειξε τα αγόρια να οδηγούν το θύμα τους σε απόμερο σημείο και να βιάζουν το κορίτσι.
Ξεχωριστά πλάνα που κατέγραψε το θύμα με το τηλέφωνό του ήταν τόσο φρικτά που ένας από τους δικηγόρους του αγοριού προειδοποίησε ότι θα προκληθεί σοκ αν το δει το κοινό.
Το οδυνηρό τρίλεπτο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail έδειξε το κορίτσι να λέει «θα με βιάσεις;», καθώς την ανάγκαζαν να φύγει από την περιοχή όπου ήταν με τις φίλες του.
Το βίντεο από το τηλέφωνο, το οποίο προβλήθηκε σήμερα στο Δικαστήριο του Γουόρικ, κατέγραψε επίσης το κορίτσι να κλαίει, να φωνάζει επανειλημμένα «βοήθεια» και να παρακαλάει να το αφήσουν.
Το κορίτσι τελικά βρέθηκε από έναν περαστικό που την πήγε μαζί του στο κοντινό αστυνομικό τμήμα, και οι αστυνομικοί στη συνέχεια εντόπισαν και συνέλαβαν τα τέρατα.
*Φωτογραφία X @ITVX



