Πενιές του έρωτα
Η νυχτερινή Αθήνα πήρε… φωτιά, με τρία λαμπερά ζευγάρια της showbiz να δίνουν… ραντεβού στα μπουζούκια! Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους στο Posidonio, όπου πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής Φέρρης. Το ζευγάρι έφτασε στο μαγαζί περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, με τους φίλους του -ανάμεσά τους ο Βασίλης Τσιάρτας και ο Χρήστος Βαρδάλος- να το περιμένουν ήδη εκεί, σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια.

Κάποια στιγμή ο Θοδωρής Φέρρης πλησίασε τον Αντώνη Ρέμο και του έδωσε το μικρόφωνο. Εκείνος πήρε για λίγο τον ρόλο του τραγουδιστή και «απογείωσε» το κέφι! Η Υβόννη, όμορφη και χαμογελαστή, τον καμάρωσε, με τους δυο τους να αποχωρούν από το κέντρο πιασμένοι χέρι χέρι λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Στο μεταξύ, στο Εναστρον» ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά παρακολούθησαν το πρόγραμμα των Σάκη Ρουβά και Νατάσας Θεοδωρίδου μαζί με τους (φρεσκοπαντρεμένους!) φίλους τους Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρο Λάζαρη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός ήταν διαρκώς αγκαλιά, απολαμβάνοντας τη βραδιά, ενώ εκείνη δεν δίστασε να σηκωθεί και για χορό μαζί με την Ευαγγελία, όταν η Θεοδωρίδου άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες της.


Τα δύο ζευγάρια δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν την τραγουδίστρια στο καμαρίνι της, όπου τα φωτογραφικά φλας άστραψαν πάνω τους. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στο Mezzo, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Χάρης Παπατζανής απόλαυσαν την έξοδό τους με φίλους ακούγοντας live την Πέγκυ Ζήνα. Παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, η Κατερίνα αφιερώνει πάντα χρόνο στον σύντροφό της, στέλεχος της Panik Records. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή ύστερα από παρότρυνση της Ζήνα και τραγούδησε κάποια από τα σουξέ της, ξεσηκώνοντας το κοινό.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso


