Χατζημηνάς: Ομόφωνα νέος πρόεδρος του EFA GROUP

Αλλαγή σκυτάλης στο τιμόνι της Ελληνικής Ενωσης Επιχειρηματιών.

Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ομόφωνα ο Κρίστιαν Χατζημηνάς, πρόεδρος του EFA GROUP, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον δρα Βασίλη Αποστολόπουλο. Στρατηγική προτεραιότητα του νέου προέδρου, ως συνέχεια των δραστηριοτήτων του προηγούμενου Δ.Σ., αποτελεί ο μετασχηματισμός του παραγωγικού μοντέλου με έμφαση στο ανθρώπινο δυναμικό, με πυλώνες την εξωστρέφεια, την ψηφιοποίηση και την επαναβιομηχανοποίηση.

«Εκ μέρους του νέου Δ.Σ., ευχαριστούμε θερμά τον Βασίλη Αποστολόπουλο για την πολύτιμη προσφορά του επί 10 συναπτά και πλέον χρόνια στη δημιουργία μιας δραστήριας και δυναμικής Ενωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών, η οποία επί ημερών του ενίσχυσε το διεθνές προφίλ της» δήλωσε ο κ. Χατζημηνάς, που υπηρετεί την ένωση περισσότερο από 30 χρόνια.

«Ευχαριστώ θερμά τα μέλη για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη. Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ανασυντάξουμε τον πρωτογενή μας τομέα και τη βιομηχανία και να προωθήσουμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις» συμπλήρωσε. Ο απερχόμενος πρόεδρος δρ Βασίλης Αποστολόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Χατζημηνά.

Πέρα από τους κ. Χατζημηνά και Αποστολόπουλο, το νέο 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο που εξέλεξε η γενική συνέλευση της ΕΕΝΕ συνθέτουν οι Χάρης Βαφειάς, Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Αρμόδιος Γιαννίδης, Θωμάς Αποστολίδης, Γεώργιος Αλεξανδράτος, Ναταλία Βαγιωνή, Χάρης Δασκαλάκης, Γιώργος Καλαβρουζιώτης, Κώστας Γεράρδος, Σοφία Εφραίμογλου, Βασίλης Παύλος Τρίκαρδος και Παύλος Ευθυμίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα