Θράσος Κωνσταντίνου Φρουζή που νιώθει… δικαιωμένος

Μόνο ως εγκληματικό θράσος μπορεί κανείς να εκλάβει τον ισχυρισμό του Κωνσταντίνου Φρουζή, πρώην αντιπροέδρου της Novartis, πως η συμφωνία στην άλλη μεριά του Ατλαντικού αποτελεί «παταγώδη κατάρρευση του σεναρίου περί χρηματισμού πολιτικών / κυβερνητικών αξιωματούχων», αλλά και τη στομφώδη δήλωσή του πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για να τιμωρηθούν οι… δήθεν εμπνευστές των… δήθεν σχετικών σεναρίων. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μάλιστα, ο κ. Φρουζής μεταθέτει την ευθύνη για το κομμάτι των δωροδοκιών στους επαγγελματίες Υγείας αποκλειστικά στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του πολυεθνικού γίγαντα.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Ύστερα από… 310.000.000 δολάρια πρόστιμο στις ΗΠΑ κι ένα δικαστικό κείμενο με σαφέστατη αναφορά σε δωροδοκίες Ελλήνων αξιωματούχων που επηρέαζαν τις κυβερνητικές αποφάσεις ο κ. Φρουζής νιώθει και δικαιωμένος!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα