Στην Αθήνα (ξαφνικά) ο Αλβανός πρωθυπουργός – Θα δει Δένδια και Κυριάκο

Ιδιωτική συνάντηση στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εντι Ράμα θα έχει σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραθέσει γεύμα στον Αλβανό ομόλογό του, στο οποίο θα παρευρεθεί και ο υπουργός Εξωτερικών.

Ο κ. Ράμα έρχεται στην Ελλάδα, έπειτα από διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία, όπου ανακοίνωσαν μαζί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ίδρυση Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου μεταξύ των δύο χωρών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη ο Αλβανός πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Δένδια. Χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του Προεδρικού Διατάγματος αναφορικά με το κλείσιμο των κόλπων και τη χάραξη των οριζόντιων γραμμών στο Ιόνιο.

Το σχετικό νομοσχέδιο για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια θα κατατεθεί στη Βουλή το αμέσως προσεχές διάστημα, όπως έκανε γνωστό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα