Εύγε! Δημοσιοποίησε το «πόθεν έσχες» του ο Μακάριος Λαζαρίδης

Τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης («πόθεν έσχες») δημοσιοποίησε χθες, όπως κάνει κάθε χρόνο, ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, πιστός στην προεκλογική του δέσμευση.

Οπως τόνισε, «σε συνέχεια των αντίστοιχων πρωτοβουλιών μου τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος δίνω στη δημοσιότητα τη δήλωση “πόθεν έσχες”, ανεξάρτητα από τη συνολική δημοσίευση που πραγματοποιείται σε κεντρικό επίπεδο από το Κοινοβούλιο για όλους τους βουλευτές, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες την οικονομική μου κατάσταση και να τη συγκρίνουν με αυτή των προηγούμενων χρόνων». Η συγκεκριμένη δημόσια λογοδοσία, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «αποτελεί την αυτονόητη υποχρέωση κάθε πολιτικού, ώστε η κοινωνία να έχει την πλήρη εικόνα γι’ αυτόν και ειδικά όσον αφορά το πρόσωπό μου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κάνω αυτό το οποίο είχα δεσμευτεί πριν καν με τιμήσουν οι πολίτες της Π.Ε. Καβάλας και με εκλέξουν βουλευτή».

Οπως λέει κατ’ επανάληψη, είναι γεγονός ότι οι πολιτικοί έχουν πολλές φορές απογοητεύσει τους πολίτες, τους έχουν δώσει κάθε δικαίωμα να αισθάνονται καχυποψία και τους έχουν δυσαρεστήσει με συνέπεια αρκετοί να έχουν χάσει την πίστη τους προς το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.

Επίσης, τόνισε: «Στο πλαίσιο αυτής της ειλικρινούς σχέσης, εκτιμώ πως, με την ενέργεια αυτή, μπαίνει ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της – κλονισμένης κατά τα τελευταία χρόνια – σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολιτικούς και τους πολίτες, με απώτερο στόχο την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας».

Η δήλωση περιουσιακής κατάστασης («πόθεν έσχες») του κ. Λαζαρίδη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του www.mlazaridis.gr. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα