Άλλο ένα… τρελό τριήμερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino»

21.000 ευρώ θα κοστίσει η περιοδεία της μίας ημέρας στην Αρκαδία και τη Μεσσηνία

Aυτό το… Παρασκευοσαββατοκύριακο δεν πήγε στην Τήνο, όπως τα προηγούμενα, ούτε καν στην Αντίπαρο με σκάφος του Λιμενικού για δείπνο σε αρχαιολογικό χώρο με Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους -όπως ο «διαστημικός» Τζεφ Μπέζος-, ούτε πέταξε από εκεί για να παρακολουθήσει παράσταση στην Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο… Δεν έμεινε όμως και στην Αθήνα, καθώς κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει με τις ανέμελες συνήθειές του, ενώ και οι μπαταρίες του, μετά την τετραήμερη εβδομάδα εργασίας που έχει καθιερώσει για τον εαυτό του, θέλουν φόρτιση!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε την Παρασκευή στη Μεσσηνία και πέρασε το τριήμερό του στο γνωστό, πολυτελές ξενοδοχείο «Costa Navarino», όπου, ως γνωστόν, έχει περάσει κάποια καλοκαίρια τα τελευταία χρόνια και ο κορυφαίος ποδοσφαριστής Κριστιάνο Ρονάλντο… Ο κόσμος να χαλάσει, ο πρωθυπουργός δεν αφήνει τις εβδομαδιαίες τριήμερες διακοπές του, αφού από τη μέρα που με απόφασή του επέτρεψε τις μετακινήσεις ζήτημα είναι να έμεινε ένα ΠΣΚ στην Αθήνα. Τι κι αν έλεγε στις 25 Ιουνίου στο υπουργικό συμβούλιο «οι πολίτες θα κάνουν διακοπές φέτος, εμείς στην κυβέρνηση όχι»; Ο ίδιος δίνει σταθερά το κακό παράδειγμα, και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

Προφανώς, ο κ. Μητσοτάκης είπε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου και, με την ευκαιρία των τριήμερων διακοπών στην πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά, θα κάνει σήμερα και περιοδεία στη Μεσσηνία και την Αρκαδία, ενώ το βράδυ στην Τρίπολη θα μιλήσει στη Συνδιάσκεψη για τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική που διοργανώνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Μια περιοδεία η οποία θα στοιχίσει (περιφερειάρχης είναι ο Παναγιώτης Νίκας, που εκλέχθηκε με τη Ν.Δ.) 21.000 ευρώ! «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους είκοσι μία χιλιάδες σαράντα τρία ευρώ και ογδόντα επτά λεπτά (21.043,87 €) για “Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κ. Μητσοτάκη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σ. Λιβανού”» αναφέρεται στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Δι@ύγεια. Πολλά λεφτά για μία ημέρα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα