Προκλητικός ο Άδωνις, σε ανάρτηση φωτό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

«…Ανεβάζω αυτήν από τη ΔΕΘ, όπου και πάλι μίλησα μαζί του» έγραψε ο υπουργός

Προκλητικός, κυνικός και αμετανόητος αποδείχθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποφασίζοντας, -οποία κατάντια!- να διαφημίσει τις στενές του σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς όχι μόνο συναντήθηκε με τον εφοπλιστή στο πλαίσιο της ΔΕΘ, όχι μόνο φωτογραφήθηκαν μαζί, αλλά δεν δίστασε και να ανεβάσει τη σχετική φωτογραφία στα σόσιαλ μίντια.

Ολα ξεκίνησαν το Σάββατο, όταν ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον υπουργό Ανάπτυξης να συνομιλεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε γνωστό ζαχαροπλαστείο της συμπρωτεύουσας. Στην επίμαχη φωτογραφία ο μεγαλοεπιχειρηματίας κάθεται στο τραπέζι όπου γευμάτιζε με την παρέα του, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης στέκεται όρθιος και τον παρακολουθεί, και μάλιστα με μεγάλη προσοχή.

Το στιγμιότυπο συζητήθηκε πολύ, καθώς επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πόσο κοντά βρίσκονται οι δύο άνδρες. Ωστόσο ο λαλίστατος υπουργός ενοχλήθηκε από τη σχετική κριτική, σπεύδοντας μάλιστα να ανεβάσει ο ίδιος φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα αγκαλιά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Γιάννη Κουρτάκη!

Συνόδεψε μάλιστα την αποκαλυπτική φωτογραφία με το παρακάτω σχόλιο: «Επειδή διάφοροι παρακμιακοί ιστότοποι ανέβασαν φωτό που μιλάω στα περιθώρια του Economist με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σαν να έκαναν κάποια αποκάλυψη, ανεβάζω αυτή από τη ΔΕΘ όπου και πάλι μίλησα μαζί του (δεν ήξερα ότι έπρεπε να ζητάω και την άδεια από κάποιους για να το κάνω)». Το επίμαχο στιγμιότυπο θα μπορούσε να περιγραφεί ως το άκρον άωτον του ευτελισμού. Επί της ουσίας, ο υπουργός Ανάπτυξης της χώρας, ο οποίος υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι αδέκαστος και ανεξάρτητος, προμοτάρει χωρίς αιδώ τη σχέση του με μεγαλοεπιχειρηματίες και εκδότες. Και εις ανώτερα! Πάντως, η στάση του Αδωνη Γεωργιάδη δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση. Τον περασμένο Σεπτέμβριο άλλωστε, έναν χρόνο πριν, ο υπουργός ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τον Γιάννη Κουρτάκη, επειδή αρκετοί βουλευτές της Ν.Δ. δεν προσήλθαν στην Ολομέλεια προκειμένου να ψηφίσουν υπέρ της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη ύστερα από μήνυση του εκδότη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα