Ο σύμβουλος του Τσίπρα Γρηγόρης Γεροτζιάφας βρίσκει σωστά τα μέτρα κατά της πανδημίας

Το think tank τούς έλειπε στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ότι είναι το κόμμα που όλο φτιάχνει καινούργια όργανα, ώστε να υπάρχει άπλετος χώρος για να βγαίνουν όλο και περισσότερες διαφορετικές γραμμές. Δεν εξηγείται το γεγονός ότι μόνο λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της νέας ομάδας συμβούλων του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει τα ονόματα 30 επιστημόνων που θα έχουν τον χαρακτήρα think tank στην αξιωματική αντιπολίτευση, ένας από αυτούς ουσιαστικά ακύρωσε την απάντηση Τσίπρα στο διάγγελμα Μητσοτάκη.

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καθηγητής Αιματολογίας στη Σορβόνη, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη «είναι στη σωστή κατεύθυνση για να ανακόψουμε το πέμπτο κύμα της πανδημίας, το οποίο υπολογίζεται να έρθει τον Φλεβάρη, ενώ συμβαδίζουν με τις ανακοινώσεις του προέδρου Μακρόν πριν από περίπου μία εβδομάδα, όπου κατέστησε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε ηλικίες άνω των 65 ετών».

Την περασμένη Πέμπτη, μετά το διχαστικό και τραγικό 11ο διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας, με δική του τηλεοπτική εμφάνιση, κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό για τα μέτρα που ανακοίνωσε και κατέθεσε από την πλευρά του όλα όσα πρέπει να γίνουν ώστε να αντιμετωπίσει η χώρα τη συνεχιζόμενη πανδημική κρίση.

Για τα συγκεκριμένα μέτρα που ανακοίνωσε ο άνθρωπος τον οποίο συμβουλεύει μάλλον δεν ρωτήθηκε ο κ. Γεροτζιάφας, αλλά ίσως θα έπρεπε να γίνει γνωστό αν συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτά. Στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ο γιατρός είπε ότι έχει μιλήσει για την πανδημία εκτός από τον Τσίπρα και με τον Δημήτρη Κουτσούμπα και με στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, ενώ δεν θα διστάσει ως επιστήμονας να δώσει τις συμβουλές του και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως γίνεται φανερό, στις διαφορετικές γραμμές στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναφέρονται και αυτές των 30 επιστημόνων του think tank, το οποίο ήδη άρχισε να δημιουργεί, εκτός από σύγχυση για το πολιτικό στίγμα του κόμματος, και εσωκομματικούς τριγμούς

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα