«Άδειασμα» του Γεωργιάδη για τη δήλωσή του ότι 40.000 αστυνομικοί παραμένουν ανεμβολίαστοι

Τι συμβαινει;

Τον πήραν είδηση και οι δικοί του, και τον «αδειάζουν» με την πρώτη ευκαιρία για τις ασυναρτησίες και τα απίθανα πράγματα που λέει κάθε μέρα στα ραδιοφωνικά μικρόφωνα και τα τηλεοπτικά στούντιο, όπου κάνει δηλώσεις επί δηλώσεων για όλα τα θέματα, σαν παντογνώστης…

Ναι, σωστά καταλάβατε, για τον υπουργό Ανάπτυξης, Επενδύσεων (και τηλεοπτικών πάνελ) Άδωνι Γεωργιάδη ο λόγος, τον οποίο «άδειασαν» χθες -για την πρόσφατη δήλωσή του ότι 30.000-40.000 αστυνομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί- ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Στο 20% ανέρχεται το ποσοστό των αστυνομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν έχουν νοσήσει» είπε τόσο στη Βουλή όσο και σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο κ. Θεοδωρικάκος, και τόνισε ότι τις τελευταίες 75 ημέρες έχει εμβολιαστεί το 9% των αστυνομικών, κάτι που σημαίνει πως η προσπάθεια πειθούς αποδίδει, ενώ εκτίμησε ότι οι εμβολιασμοί θα αυξηθούν περαιτέρω. Επίσης, ο υπουργός είπε πως οι αστυνομικοί υποβάλλονται σε rapid tests και πως τηρούν όλα τα μέτρα κατά τη διάρκεια των ελέγχων.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του σε εκπομπή στον Σκάι, χθες, όταν του επισημάνθηκε από τους δημοσιογράφους ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγες ημέρες πριν, μιλούσε για «30.000 με 40.000 ανεμβολίαστους αστυνομικούς». «Δεν είναι έτσι τα πράγματα, δεν μπορεί ο καθένας να πετάει νούμερα, 40.000, 15.000 κ.λπ.» είπε με ένταση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, που πολλές φορές αναγκάζεται να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα του Αδωνη και αρκετών άλλων «τηλεοπτικών υπουργών» στην κυβερνητική Βαβέλ…

Υπενθυμίζεται ότι, στις 10 Νοεμβρίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε επιχειρηματολογήσει κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους αστυνομικούς ως εξής: «Για φανταστείτε τώρα να πάμε να κάνουμε, π.χ., υποχρεωτικό εμβολιασμό στους αστυνομικούς και στους λιμενικούς, που εκεί έχεις 30.000 με 40.000 ανεμβολίαστους, και αν βάλεις το ίδιο μέτρο πρέπει να βγάλεις 20.000 σε αναστολή. Εσείς θα παίρνατε την ευθύνη;» Πάντως, ο κ. Θεοδωρικάκος συμφώνησε και σε κάτι με τον Αδωνι, ότι οι αστυνομικοί δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα