Ξέφυγαν στον ΣΥΡΙΖΑ! Χυδαίες αναρτήσεις από Καρτερό και Πολάκη

Έχουν ξεφύγει τελείως οι συριζαίοι, οι οποίοι με τη ρητορική τους, όλο και πιο τακτικά, κατεβάζουν επικίνδυνα το επίπεδο του δημοσίου διαλόγου. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Θανάση Καρτερού, πρώην συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα και νυν αρθρογράφου της «Αυγής», δηλαδή του επίσημου οργάνου της Κουμουνδούρου, ο οποίος, με χυδαίο λόγο, εκτόξευσε χθες «πεζοδρομιακές» ύβρεις κατά του πρωθυπουργού.

Μάλιστα, το κείμενο του κ. Καρτερού ήρθε στη συνέχεια να προσυπογράψει «κάθε λέξη» του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, ο οποίος το αναπαρήγαγε και… συνεχάρη τον αρθρογράφο. Συγκεκριμένα, στο άρθρο του στην «Αυγή», με τίτλο «Επί προσωπικού και παίρνω την ευθύνη», ο Θανάσης Καρτερός αφού αρχικά άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, στην τελευταία παράγραφο του κειμένου προχώρησε στην υβριστική αναφορά προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Μητσοτάκη, GFY» (Go F@@@ Yourself).

Εγραψε εν προκειμένω: «Ως εκ τούτου, ένα τελευταίο ψύχραιμο σχόλιο: Μητσοτάκη, GFY. Ξέρεις εσύ, λόγω Κολάμπια. Και σύντροφοι και φίλοι προδότες, τιμή μας και καμάρι μας. Οταν κάτι τέτοιοι μας χαρακτηρίζουν όπως μας χαρακτηρίζουν, είναι παράσημο. Α σιχτίρ πια!»

Ακολούθησε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναπαρήγαγε το άρθρο και σημείωσε: «Μπράβο, Θανάση Καρτερέ. Συνυπογράφω κάθε λέξη!»

Ο κ. Καρτερός στο κείμενό του επιχείρησε να δικαιολογήσει ακόμα και την προχθεσινή ενδοτική δήλωση του Γιώργου Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ότι «η άμυνα της χώρας δεν είναι αυτοσκοπός». Εγραψε ο αρθρογράφος: «Και χτες, με αφορμή όσα είπε ο Γιώργος Τσίπρας στη συζήτηση στη Βουλή για τα Ραφάλ και τα συμπαρομαρτούντα. Αρπαξε κάποιες λέξεις του, τις πετσόκοψε από το σώμα της ομιλίας και περιφέρει το κεφάλι του -και το κεφάλι μας- η δημοσιογραφία της αριστεροφαγίας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα