Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σέλφι με τον… Σαουδάραβα

Ο υπ. Ανάπτυξης είναι σε άλλο κόσμο

Πάει καιρός τώρα που η θλιβερή περίπτωση του Άδωνη Γεωργιάδη έχει χάσει κάθε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και έχει περάσει στην αρμοδιότητα της ψυχιατρικής παρατήρησης ή, στην καλύτερη περίπτωση, των ανθρώπων της θεατρικής επιθεώρησης. Την ώρα που ο κοσμάκης δεν έχει πού να σταθεί, αυτός χορεύει βαλς στο σφαγείο. Σε συζήτηση για την ακρίβεια στο Action24 έκανε πως δεν ακούει και είπε χαμογελώντας ύποπτα: «Θα σας πω το καλύτερο (από το ταξίδι του στη Σ. Αραβία). Ήρθε ένας Σαουδάραβας με κελεμπία και μου ζήτησε σέλφι!» Το ακούτε λογικό;

Σε ερώτηση μάλιστα γιατί η Ελλάδα έχει την όγδοη πιο ακριβή βενζίνη στον κόσμο, εξανέστη, λέγοντας: «Γιατί, σήμερα την έχει; Την έχει από το 1990 (σ.σ.: πάλι με κυβέρνηση Μητσοτάκη, επί ημερών Ανδρέα Ανδριανόπουλου που την εκτόξευσε στα ύψη εν μια νυκτί…). Τώρα το θυμηθήκατε; Μετά από 32 χρόνια; Ελα, Χριστέ και Παναγία».

Το πρωί χθες ξαναχτύπησε από το Πρώτο Πρόγραμμα, υποστηρίζοντας με λογική που θα ζήλευε και ο φοβερός Ζήκος στον «Μπακαλόγατο» ότι «με στοιχειώδεις γνώσεις οικονομικών γίνεται κατανοητό πως, όταν έχει πληθωρισμό η Ισπανία 10%, το Βέλγιο 9%, η Γερμανία 8%, η Αμερική 8%, η Γαλλία 8%, το να έχει και η Ελλάδα 8% είναι αυτό που έχουν όλοι».

Συνεπώς, όλα καλά και να μη μιλάμε και καθόλου… «Οι οικονομίες μας είναι διασυνδεδεμένες, εισαγόμενα είναι τα περισσότερα αγαθά που έχουμε στο τραπέζι μας, άρα είναι αδύνατον να μην έχεις τουλάχιστον τον ίδιο πληθωρισμό με τους άλλους. Υπό την έννοια ότι είμαστε στον μέσο όρο και λίγο κάτω από αυτό, είναι και μια μικρή σχετική επιτυχία» ξεστόμισε ξεδιάντροπα.

Αναγνώρισε, πάντως, ξεχνώντας ότι αυτός είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της αγοράς: «Δεν έχω αμφιβολία ότι τελικά αυτό θα πλήξει την κυβέρνηση, γιατί ο κόσμος εσένα βλέπει να κυβερνάς, σε σένα πρέπει να ρίξει το ανάθεμα».

Η περίπτωσή του πλέον εξαγριώνει τον λαό για τις απανωτές ανοησίες που λέει με τον άναρθρο και υστερικό λόγο του και προκαλεί θλίψη για το κατάντημα της Ν.Δ. να έχει στις τάξεις της έναν τέτοιον αντιπρόεδρο…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα