Ο Μηταράκης νομίζει ότι έλυσε το μεταναστευτικό

Ενώ οι αλλοδαποί βιάζουν και σκοτώνουν, ο υπουργός λέει ότι το ζήτημα δεν απασχολεί πλέον τους Έλληνες πολίτες

Τον απίστευτο ισχυρισμό ότι πλέον το μεταναστευτικό ζήτημα δεν απασχολεί τους Ελληνες πολίτες και πως σήμερα δεν αποτελεί θέμα συζήτησης σχεδόν για κανέναν διατύπωσε ο… αρμόδιος υπουργός Νότης Μηταράκης σε χθεσινή συνέντευξη.

Την ίδια, δηλαδή, ημέρα που ένας Πακιστανός δολοφονούσε μια 17χρονη, ένας Πακιστανός λαθροδιακινητής χτυπούσε μια έγκυο με αποτέλεσμα αυτή να αποβάλει, που συνελήφθησαν οι δράστες βιασμού στη Σέριφο, ο κ. Μηταράκης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς εάν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου απλά «πουλάει τρέλα», θεωρώντας ότι, αν δείξει αρκετή αυτοπεποίθηση, θα πείσει τους πολίτες ότι πάει καλά, ή εάν πραγματικά θεωρεί ότι από τη στιγμή που κάποιος αλλοδαπός παίρνει ένα χαρτί που του δίνει το υπουργείο δεν αποτελεί πια δικό του πρόβλημα.

Εάν όμως ισχύει το δεύτερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα έλθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα... Ήδη πάντως οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο twitter δεν ήταν λίγες, με άλλους χρήστες να είναι ιδιαίτερα καυστικοί κατά του υπουργού και άλλους να εκφράζουν πραγματικά απορία ως προς τη σχέση του κ. Μηταράκη με την πραγματικότητα την οποία οι πολίτες βιώνουν στην καθημερινότητά τους εν μέρει και λόγω των πρακτικών του υπουργείου του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα