Φαιά προπαγάνδα Άδωνη Γεωργιάδη (και) μέσω twitter

Σε μια απαράδεκτη και οφθαλμοφανέστατη λαθροχειρία εις βάρος της «δημοκρατίας» προέβη το περασμένο Σάββατο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Όμως παρότι η λαθροχειρία του πήρε δημοσιότητα και αποκαλύφθηκε ξεκάθαρα από τον διευθυντή της εφημερίδας Δημήτρη Ριζούλη, μέσα από διάλογο που είχε μαζί του στο twitter, αρνείται να επανορθώσει, απόδειξη ότι εσκεμμένα παραπλανά τους ψηφοφόρους του και τους πολίτες που τον ακολουθούν.

Στο φύλλο του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου δημοσιεύτηκαν δύο ειδήσεις δίπλα δίπλα. Η μία αφορούσε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας (αρμοδιότητας του κ. Γεωργιάδη) και η άλλη τους tour operators. Η δεύτερη είδηση συνοδεύτηκε και από τη φωτογραφία του αρμόδιου υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια (το αναφέρει μάλιστα μέσα στο κείμενο), που μπήκε ανάμεσα στις δύο ειδήσεις. Τι έκανε λοιπόν ο κ. Αδωνις; Φωτογράφισε την είδηση για τα ναυπηγεία μαζί με τη φωτογραφία του κ. Κικίλια, κόβοντας το δεύτερο κείμενο, και ανέβασε τη (μισή) φωτογραφία στο twitter, γράφοντας τα εξής: «Η “αγάπη” της “Δημοκρατίας” και του εκδότου της κ. Γιάννη Φιλιππάκη στο πρόσωπό μου είναι τόσο “απέραντη” που έχουν σήμερα την πρώτη θετική για μένα είδηση στην ιστορία τους, την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνος, και βάζουν φωτό του Βασίλη Κικίλια». Δηλαδή για να επιτεθεί στη «δημοκρατία» έκανε κοπτοραπτική και απέκρυψε το δημοσίευμα για τους tour operators, για το οποίο μπήκε η φωτογραφία του κ. Κικίλια.

Το θράσος του κ. Γεωργιάδη ξεπερνά κάθε προηγούμενο, αφού όχι μόνο αρνήθηκε να επανορθώσει, αλλά κατηγόρησε την εφημερίδα ότι δήθεν τον συκοφαντεί συστηματικά επί χρόνια. Κριτική σάς κάνουμε, κ. Γεωργιάδη, όπως έχουμε υποχρέωση, αλλά εσείς έχετε μάθει να σας αποθεώνουν. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε από αυτούς!

Για το θέμα η ιστοσελίδα e-tetradio.gr έγραψε ότι ο υπουργός παρουσίασε στους 300.000 followers που διαθέτει κάτι το οποίο δεν ισχύει. «Καραμπινάτα fake news…» υπογράμμισε. Η ιστοσελίδα απευθύνθηκε και στον εκδότη της εφημερίδας μας Γιάννη Φιλιππάκη, ο οποίος απάντησε: «Δεν τον αγαπώ. Αλλά τον συμπονώ! Τον συμπονώ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα