Κάνουν ότι δεν ξέρουν τον Κουτούπη!

«Δεν είδαν, δεν άκουσαν» τα στελέχη της Ν.Δ. για τις 420 συμβάσεις των 5.500.000 ευρώ με το Δημόσιο

Σ τη Νέα Δημοκρατία κάνουν ότι δεν ξέρουν τον Ανδρέα Κουτούπη. Τα «γαλάζια» στελέχη «δεν ξέρουν, δεν είδαν, δεν άκουσαν» για τα έργα και τις ημέρες του συντονιστή της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ., παρά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις ότι μέσω εταιρίας του εξασφάλισε 420 συμβάσεις αξίας 5.500.000 ευρώ από το Δημόσιο.

Ο βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης Κωνσταντίνος Κυρανάκης ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο Ανδρέας Κουτούπης. «Ποιος είναι αυτός; Δεν ξέρω ποιος είναι ο κ. Κουτούπης» είπε ο βουλευτής, αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή οι δημοσιογράφοι τού έδειξαν μια φωτογραφία του κυβερνητικού στελέχους, ρωτώντας τον εάν τον γνωρίζει, με τον ίδιο να απαντά πως «ούτε φυσιογνωμικά δεν τον ξέρω», προσθέτοντας μάλιστα πως «για να εξυπηρετηθεί ένα αφήγημα βγάζει η αντιπολίτευση διάφορα πυροτεχνήματα κάθε εβδομάδα»! Δίχως να γνωρίζει την υπόθεση, δηλαδή, ο βουλευτής έβγαλε πόρισμα για την αθωότητα του κ. Κουτούπη.

Πάντως, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ο μόνος στην κυβέρνηση ο οποίος κάνει πως δεν ξέρει για τη σκανδαλώδη υπόθεση. Οταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης έθεσε το θέμα στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πολυεπίπεδη διακυβέρνηση, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης απέφυγε να απαντήσει. «Κύριε Βορίδη, μήπως τον γνωρίζετε εσείς τον γραμματέα Σχεδιασμού με τα 5.500.000 ευρώ που δεν τον γνώριζε κανείς; Εχετε την ανάγκη να απολογηθείτε;» ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έλαβε ωστόσο καμία απολύτως απάντηση. Σημειωτέον πως ο Κώστας Ζαχαριάδης σχολίασε ειρωνικά «κρατήστε τους Χειμάρα και Πάτση στην Κοϊνοβουλευτική σας Ομάδα. Θα πέσετε από μόνοι σας έτσι όπως το πάτε. Ετοιμαστείτε, πάρτε χαρτόκουτα, πακετάρετε και ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα