Ροδόπη: Παραίτηση μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με ηχηρές καταγγελίες

Η δημόσια δήλωση παραίτησης του Θανάση Καλογιαντσίδη από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, την οποία δημοσιοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι από μόνη της κόλαφος για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που το εμφανίζει παραδομένο στις έριδες, στους τσακωμούς και στο τουρκικό προξενείο.

Το πρώην μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης και πρώην αναπληρωτής συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Α’ Κομοτηνής στην ανάρτησή του αναφέρεται σε συγκεκριμένα ονόματα και περιγράφει τι συμβαίνει στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ: «Δυστυχώς, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ροδόπης και αυτή η δυσλειτουργία έχει παρενέργειες και στη λειτουργία των τεσσάρων οργανώσεων μελών του νομού Ροδόπης.

Κι επειδή όλα έχουν κι ονοματεπώνυμο, το πρόβλημα ξεκινάει από την ανεπάρκεια της συντονίστριας της Νομαρχιακής Αγγελικής Κουγιουμτζόγλου, η οποία αδυνατεί να αντεπεξέλθει στοιχειωδώς στον ρόλο της, συνεχίζει με τον πρώην αναπληρωτή συντονιστή της Νομαρχιακής Οζγκιούρ Φερχάτ, ο οποίος στο όνομα της προσωπικής του φιλοδοξίας να γίνει βουλευτής έχει παγιδεύσει ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ του νομού σε έναν πολιτικό κατήφορο που καταλήγει στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, συνεχίζει με τον αργόμισθο Σταμάτη Σακελλίωνα, πρώην συντονιστή της Νομαρχιακής και νυν σκιώδη συντονιστή της, και καταλήγει στον Δημήτρη Καρβούνη, ο οποίος ως μέλος του “Οργανωτικού” έχει αποδιοργανώσει τα πάντα».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα