Παρελειπόμενα του ντιμπέιτ: Χαμογελαστοί και με χιούμορ οι πολιτικοί αρχηγοί

Με την εμπειρία του ΤikTok να έχει γίνει κτήμα τους, όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έφτασαν στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ προσφέροντας χαμόγελα, χιούμορ, αλλά και ευχές για… έναν ωραίο διάλογο.

Ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που έφτασε στην Αγία Παρασκευή ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος στο πέτο του φορούσε μια καρφίτσα με την ελληνική σημαία. Στο πλευρό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης και ο βουλευτής Βασίλης Βιλιάρδος.

Κυριάκος Βελόπουλος

Δεύτερος στην Αγία Παρασκευή έφτασε ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με το στενό του κομματικό επιτελείο. Την έλευση του ΜέΡΑ25 είχε προαναγγείλει λίγες ώρες νωρίτερα ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ερικ Εντμαν, ο οποίος ανάρτησε μια φωτογραφία στο twitter, λέγοντας: «Σαν βγεις στον πηγαιμό για το debate».

Γιάνης Βαρουφάκης

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απέδειξε ακόμα μια φορά την καλή σχέση που έχει με το χιούμορ, προσφέροντας έναν ωραίο διάλογο με τους δημοσιογράφους για τις στιλιστικές του επιλογές. «Βάλαμε γραβάτα, είναι και βράδυ, να είμαστε σουλουπωμένοι» είπε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Κουτσούμπας

Σε πιο χαμηλούς αλλά και πολιτικούς τόνους χωρίς χιούμορ και χαμόγελα κινήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έφτασε στα στούντιο της ΕΡΤ λίγη ώρα αργότερα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Δημήτρη Μάντζο.

Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φόρεσε το κοστούμι του cool, κάνοντας πλάκα με τους δημοσιογράφους που τον ανέμεναν στην είσοδο της ΕΡΤ.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφτασε τελευταίος στο Ραδιομέγαρο, απέδειξε την ικανότητα που έχει στη σχέση του με την κάμερα, κάνοντας χιούμορ για το ντιμπέιτ και τα αποτελέσματα που θα έχει. Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία εμφανίστηκε αγκαζέ με τον Μιχάλη Καλογήρου.

Αλέξης Τσίπρας


Δείτε επίσης: Ντιμπέιτ: Πρόβα συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ!

Δείτε επίσης: «Εγκλωβισμένοι» οι δημοσιογράφοι

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα