Όταν η Ντόρα έκλαψε για τον Κυριάκο…

Οταν έκλαψε η Ντόρα, επειδή δεν την έκανε υπουργό ο αδερφός της…

Ο λόγος για την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναφέρθηκε εκτενώς σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 στην απόφαση του αδερφού της Κυριάκου Μητσοτάκη να μην της δώσει υπουργείο, μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας το 2019, παραδεχόμενη δημοσίως ότι στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα, κάτι το οποίο, όπως είπε, έκανε γνωστό και στον ίδιο.

Την εποχή εκείνη, η μη υπουργοποίηση της πάλαι ποτέ υπουργού Εξωτερικών είχε προκαλέσει άνευ προηγουμένου σούσουρο στα πολιτικά και τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, καθώς, όπως είχε διακινηθεί τότε, δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά της για την εξέλιξη αυτή.

Οπως αποκάλυψε η ίδια, «στην αρχή, το γεγονός ότι θεωρήθηκε ότι θα ήμουν προϊόν οικογενειοκρατίας με στεναχώρησε πάρα πολύ. Γιατί λέω “να πάρει η ευχή, να πάρει, είμαι τόσα χρόνια βουλευτής, έχω εκλεγεί πρώτη μάλιστα σε τρεις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, δεν μου αξίζει να θεωρούμαι προϊόν οικογενειοκρατίας”».

Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε πάντως πως, με το πέρας του χρόνου, ξεπέρασε τη στενοχώρια που της προκάλεσε η απόφαση του αδερφού της, και μάλιστα έχει φτάσει πλέον στο σημείο να χαίρεται με την… ελευθερία της. «Μετά, μου πέρασε, βρήκα τα πατήματά μου, έκανα τη δουλειά μου και τώρα την απολαμβάνω» είπε η εκ νέου υποψήφια με τη «γαλάζια» παράταξη, συμπληρώνοντας πως «το είπα στον Κυριάκο. Μου είπε ότι “πρέπει να γίνει έτσι, γιατί αυτό πιστεύω”. Σεβαστό. Κάθε αρχηγός και κάθε πρωθυπουργός κάνει την κυβέρνησή του όπως ο ίδιος πιστεύει. Την άποψη του αρχηγού σου τη σέβεσαι, γιατί, αν δεν τη σέβεσαι, παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις».

Μάλιστα, ανέφερε πως δεν κρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως αδερφό της, αλλά ως πολιτικό, και μάλιστα πιο αυστηρά από όλους. «Είχα βάλει τον πήχη ψηλά για τον Κυριάκο και τον πέρασε! Με εξέπληξε πολλές φορές θετικά» δήλωσε, αναφέροντας πως παρακολούθησε την ομιλία του στο Κογκρέσο και… έβαλε τα κλάματα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα