Ολέθριο λάθος με Φλωρίδη – Παπασταύρου

Αίσθηση και απορίες προκάλεσε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει σε νευραλγικά πόστα δύο τουλάχιστον αμφιλεγόμενες πολιτικές προσωπικότητες, όπως οι κύριοι Φλωρίδης (φωτό αριστερά) και Παπασταύρου (φωτό δεξιά).

Ο,τι και να γράψει κανείς για τον νέο υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου είναι λίγο, καθώς θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο για τα κατορθώματα του άλλοτε στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Παπασταύρου φέρει το βάρος των ενεργειών σε ό,τι αφορά την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ» και οι αμαρτίες που «κουβαλά» ως δικηγόρος των σκοτεινών off shore δεν μπορούν να ξεχαστούν.

Στο κρίσιμο πόστο του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο πρωθυπουργός δίνει τα κλειδιά σε έναν πολιτικό προερχόμενο από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Γιώργος Φλωρίδης είχε διατελέσει από το 1998 έως το 2004 στις κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη υφυπουργός σε τρία διαφορετικά υπουργεία, αλλά και υπουργός Δημόσιας Τάξης για οκτώ μήνες. Ο κ. Φλωρίδης «εξαργύρωσε» την πολυετή στήριξή του, σε σημείο παρεξηγήσεως ακόμη και λειτουργώντας ως τρολ του διαδικτύου, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κυρίως σε ό,τι αφορά το θέμα των υποκλοπών, όπου δεν δίστασε να συγκρουστεί με τους παλιούς του συντρόφους.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα