Ο Παππάς διστάζει (τώρα) να κατέβει στην Αθήνα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Προτού καλά καλά λάβει επίσημο χαρακτήρα, χαλάει, όπως όλα δείχνουν, ο πολιτικός αρραβώνας ΣΥΡΙΖΑ και Νίκου Παππά για τη δημαρχία της Αθήνας.

Η εικόνα διάλυσης του κόμματος προφανώς σχετίζεται άμεσα με την αρνητική για την Κουμουνδούρου εξέλιξη. Εν χορδαίς και οργάνοις τον περασμένο Απρίλιο ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανακοινώσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον διεθνή μπασκετμπολίστα, ο οποίος έχει σημαντικό κοινωνικό έργο, για τον Δήμο Αθηναίων. Ο Ν. Παππάς, μιλώντας χθες στον ΑΝΤ1, έδειξε να το ξανασκέφτεται κι άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ένα όχι και τόσο «αθώο» περιβάλλον, το οποίο, όπως εξομολογήθηκε, «είναι λίγο τοξικό για μένα».

Είπε χαρακτηριστικά: «Εχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του. Θα δούμε αν θα το κάνω. Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Από εκεί και πέρα είναι ένα κόμμα που ουδέποτε είχα κάποια άλλη αλληλεπίδραση στο παρελθόν, μάλιστα διάφορες κινήσεις τους δεν με εξέφραζαν απόλυτα. Παρ’ όλα αυτά εκτιμώ ότι είδαν σε εμένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει λίγο καλύτερη αυτή την πόλη».

Αναφερθείς στην απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, σημείωσε: «Ηταν κάτι που είχα στο μυαλό μου. Τελευταία μπήκε δηλαδή αυτή η ιδέα, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Εντάξει, αυτό που έχω αντιληφθεί μέχρι στιγμής είναι ότι δεν είναι τόσο αγνό και αθώο το περιβάλλον αυτό, είναι λίγο τοξικό για μένα. Ηθελα να το κάνω επειδή ήθελα να προσφέρω χωρίς την παραμικρή ιδιοτέλεια».

Για τους «Σπαρτιάτες» σχολίασε ότι δεν του προκάλεσε καμία έκπληξη η είσοδος του κόμματος στη Βουλή. «Το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω. Συντηρείται, επιβιώνει. Νομίζω πλέον είναι στο χέρι μας να το ρίξουμε στον βόθρο της Ιστορίας μια και καλή» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα