Ο Νατσιός υιοθετεί πολιτική μηδενικών επιθέσεων στα άλλα κόμματα

Σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα μείζονα κοινωνικά θέματα

Με στόχο την ανάδειξη των θέσεων και των απόψεων της ΝΙΚΗΣ, ο Δημήτρης Νατσιός πυκνώνει τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Το κόμμα-έκπληξη, που πέρασε χθες πρώτη φορά τις πόρτες του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχει τραβήξει τα φλας της δημοσιότητας πάνω του, με πολλούς να μιλούν για τις θέσεις του, χωρίς όμως να έχουν ακουστεί πρώτα οι εκπρόσωποι του κόμματος.

Αυτό το κενό προσπαθεί να καλύψει ο πρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Νατσιός, επιχειρώντας να βάλει έτσι τέλος στις φήμες που συνοδεύουν το κόμμα του. Σε χθεσινή συνέντευξή του ο Δημήτρης Νατσιός μίλησε για όλους και για όλα, εκφράζοντας τις απόψεις του κόμματος για τους πολιτικούς του αντιπάλους, για τα μείζονα κοινωνικά θέματα, αλλά και για το πολιτικό μέλλον της χώρας. Οσον αφορά το κόμμα «Σπαρτιάτες», απέφυγε να πάρει μια σκληρή θέση που θα τον θέτει απέναντι, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει ό,τι αναφέρει ο νόμος και επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ της «κυριακάτικης δημοκρατίας» που ανέφερε πως στόχος του Δημήτρη Νατσιού θα είναι η υιοθέτηση μιας πολιτικής μηδενικών επιθέσεων στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Νατσιός όμως επεκτάθηκε και στα κοινωνικά ζητήματα, τα οποία έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, αλλά του έδωσαν και πολλές ψήφους, καθώς εκφράζει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο στρέφεται κατά του φιλελεύθερου κύματος που κυριαρχεί στην Ευρώπη.

Ο ίδιος επέμεινε στη σκληρή γραμμή κατά των αμβλώσεων, ενώ πρότεινε την αγωγή της αγνότητας στα σχολεία. «Το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα ΝΙΚΗ πιστεύουμε πως κανένας απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο» είπε ο κ. Νατσιός.

«Εξ άκρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου, του αγέννητου παιδιού, αυτή είναι η άποψή μας». Ακόμα πρότεινε «να γίνεται και μία διαφορετική αγωγή στα σχολεία, να γίνεται αγωγή της αγνότητας», η οποία κατά τον ίδιο θα πρέπει να προστεθεί στα διδακτικά βιβλία από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. «Υπάρχουν 102 ενότητες στο δημοτικό, στα παλιά αναγνωστικά (σήμερα τα λέμε βιβλία Γλώσσας). Δεν υπάρχει ούτε μία ενότητα στην οποία να εκθειάζεται η οικογένεια», όπως υποστήριξε.

Οταν οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν ρωτώντας «η αγνότητα τι σχέση έχει με την οικογένεια; Μπορεί οικογενειάρχες άνθρωποι να είναι ταυτόχρονα υπερδραστήριοι σεξουαλικά», ο κ. Νατσιός επέμεινε: «Για το δημοτικό μιλάω… να διδάσκουμε την αρετή της αγνότητας, πειράζει; Είναι κακό;» Μάλιστα, πρότεινε «να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους της λογοτεχνίας μας… είναι κείμενα αγνότητας, γλυκαίνουν την ψυχή των παιδιών… να δείξουμε στα παιδιά και κάτι άλλο, μια αγωγή της προσοχής, να προβάλουμε τον ιερό θεσμό της οικογένειας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα