Βορίδης και Αδωνις ανέλαβαν τη «βρόμικη δουλειά» κατά των δεξιών

ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΙ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Τα τύμπανα του πολέμου μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των τριών δεξιών κομμάτων ήχησαν κατά τη διάρκεια της ψήφου εμπιστοσύνης, για πρώτη φορά εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στη συντονισμένη κριτική που του άσκησαν Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ και «Σπαρτιάτες» σε μια σειρά ζητημάτων που εκτείνονται από την κοινωνία ως τα εθνικά.

Η εξίσωση αυτή βάζει δύσκολα στο Μαξίμου, καθώς δεδηλωμένος στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η στροφή προς το πολιτικό Κέντρο, όμως χωρίς αυτό να επιφέρει νέες απώλειες στο δεξιό ακροατήριο του κόμματος.

Με μακρά θητεία

Για να αντιμετωπίσει την επίθεση που θα δεχθεί από τα δεξιά του ο Κυράκος Μητσοτάκης αποφάσισε να βάλει ως πρώτη γραμμή άμυνας δύο πολιτικούς με μακρά θητεία στον χώρο της ακραίας Δεξιάς, που γνωρίζουν καλά τον χώρο, τη ρητορική, αλλά και τις ιδιαιτερότητές του. Ετσι, αυτές τις τρεις ημέρες στη Βουλή φάνηκε πως ο Μάκης Βορίδης από κοινού με τον Αδωνι Γεωργιάδη θα σηκώσουν το βάρος της δεξιάς άμυνας, αλλά και της επίθεσης απέναντι σε Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ και «Σπαρτιάτες». Ενδεικτική είναι η επίθεση των δύο υπουργών στον Δημήτρη Νατσιό αλλά και τον Βασίλη Στίγκα, με τον Μάκη Βορίδη να κατηγορεί τους δύο αρχηγούς για άγνοια. «Εδώ είναι Κοινοβούλιο, θα ξέρετε για τι μιλάτε» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα