Ορθάνοιχτο παράθυρο από τον Λοβέρδο για συμπόρευση με τη Ν.Δ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ «ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ»

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο μελλοντικής συμπόρευσης με τη Ν.Δ. ο Ανδρέας Λοβέρδος (φωτό). Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., που διεκδίκησε την αρχηγία απέναντι στον Ν. Ανδρουλάκη και προ ημερών εγκατέλειψε οριστικά το κόμμα του, δείχνει ότι μπροστά του έχει δελεαστικές επιλογές στις οποίες προφανώς περιλαμβάνεται και αυτή της Ν.Δ. Οταν ρωτήθηκε χθες για την πιθανότητα συμπόρευσης με τη Ν.Δ., είπε ότι έχει ακούσει πολλά, αλλά επιφυλάσσεται να απαντά. «Ομως, θα διατυπώνω τις απόψεις μου. Με βάση τις απόψεις μου θα κριθούν κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον» σημείωσε, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα. Για την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. αναγνώρισε ότι με τον Ανδρουλάκη «ήταν δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα» και χαρακτήρισε την κίνησή του «πράξη απελευθέρωσης». Εγινε με τρόπο βελούδινο, όπως το επέλεξε ο ίδιος, είπε, δεδομένου ότι δεν είχε διάθεση για αντιδικίες με το κόμμα, στο οποίο πέρασε όλη του τη ζωή.

Εξήγησε ότι αποχώρησε επειδή δεν είναι σωστό να δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα εκφράζοντας τις απόψεις του, αφού έχει διαφορετική αντίληψη για πάρα πολλά πράγματα. Οπως αποκάλυψε, «η απόφασή μου είχε ληφθεί. Ο,τι και να γινόταν, θα έφευγα. Είναι πιο εύκολη η κίνησή μου τώρα. Θα ήταν πιο δύσκολη εάν είχα βουλευτικό αξίωμα. Γιατί σε έχει εκλέξει ένας κόσμος και πρέπει να τον παρακολουθήσεις».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα