Καιρίδης – Βούλτεψη στα μαχαίρια

Η περίοδος με τις ευγένειες και τις αβροφροσύνες στα υπουργεία έχει περάσει και βγαίνουν σιγά σιγά τα μαχαίρια.

Το φθινόπωρο αναμένεται να είναι ενδιαφέρον στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Είναι κοινό μυστικό ότι στο συγκεκριμένο υπουργείο η υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη θεωρεί πως αδικήθηκε από το περιβάλλον Μητσοτάκη και έπρεπε να διαδεχτεί εκείνη τον Νότη Μηταράκη.

Πιστεύει, λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, πως την επιτυχημένη δουλειά (!) στο υπουργείο την έκανε μαζί με τον υπουργό Νότη και στο τέλος δικαιώθηκε μόνο αυτός. Αντίθετα σ’ εκείνη έβαλαν καπέλο τον «αδαή» Δημήτρη Καιρίδη. Οι χαρακτηρισμοί που του σούρνει η υφυπουργός, λένε οι κακές γλώσσες, είναι επιπέδου… Πολάκη και έχει κάνει να κοκκινίσουν όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου όταν την ακούν. Βέβαια, όλα αυτά είναι φήμες και ψίθυροι…

Η υφυπουργός Σ. Βούλτεψη φέρεται ότι έχει κόψει τα πολλά πολλά με τον υπουργό και όσους συνεργάζονται μαζί του. Το θέμα έχει φτάσει ήδη στα αυτιά των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη (Μπρατάκος κ.ά.) και από Σεπτέμβριο, λένε, όταν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία (ή αφορμή), θα δοθεί «λύση» στο πρόβλημα.

Ο υπουργός φημολογείται πως έχει κάνει θέμα ήδη τις περίεργες συμπεριφορές και συμπάθειες της υφυπουργού που δυσχεραίνουν το έργο του υπουργείου. Από την άλλη, η υφυπουργός εκπέμπει συνεχώς «sos» μήπως και αρθεί το πρόβλημα, αλλά τα «γαλλικά» που χρησιμοποιεί εναντίον του κ. Καιρίδη κάνουν την εκεχειρία να μοιάζει αδύνατη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα