Σόου Κυριάκου στη νέα στέγη ΑμεΑ στο Ελληνικό

Στην Ελλάδα 2.0 της δεύτερης φοράς Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε φτάσει στο σημείο οι κυβερνήσεις να ζητούν χειροκροτήματα και επευφημίες απλώς επειδή κάνουν την αυτονόητη υποχρέωσή τους απέναντι στον λαό. Κάπως έτσι χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ από τον ελληνικό λαό να «πανηγυρίσει» για το γεγονός πως έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι της χώρας κατάφερε να προχωρήσει στην ολοκλήρωση ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Ο λόγος για το νεόδμητο κτιριακό συγκρότημα στο Ελληνικό, με το οποίο αποκτούν στέγη τέσσερα σωματεία φροντίδας ΑμεΑ, που μέχρι πρότινος φιλοξενούνταν σε εγκαταστάσεις που χρονολογούνται από το 1970. Το νέο κέντρο φροντίδας ΑμεΑ, που αποτελείται από τέσσερα πρότυπα κτίρια συνολικού εμβαδού 11.500 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευάστηκε σε δενδρόφυτη περιοχή έκτασης επτά στρεμμάτων στο Ελληνικό με δωρεά της Lamda Development.

Η δωρεά της εταιρίας άγγιξε τα 15.000.000 ευρώ και θα δώσει νέα στέγη για την Αμυμώνη, τον Ερμή, τη ΝΙΚΗ-Victor Artant και τον Σύλλογο για Ατομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. «Εχει μεγάλη συμβολική αλλά και ουσιαστική σημασία το γεγονός ότι το πρώτο κτίριο το οποίο παραδόθηκε στο πλαίσιο της πολύ μεγάλης ανάπλασης, η οποία δρομολογείται εδώ στο Ελληνικό, αφορά τους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη από κρατική φροντίδα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης μετά την ξενάγησή του στον χώρο από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου. Με δεδομένο πως το κέντρο είναι το πρώτο κτιριακό έργο που ολοκληρώθηκε πλήρως στο πλαίσιο της ανάπλασης του Ελληνικού, ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία να κάνει το μαύρο άσπρο και να πει πως το έργο του Ελληνικού έχει περάσει από τη φάση του σχεδιασμού στη φάση της υλοποίησης.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα