Η Αθήνα (πλέον) είναι καλύτερη!

Την τελευταία τετραετία δουλέψαμε όλες και όλοι σκληρά, προκειμένου η πρωτεύουσα να είναι πιο καλή

  • Του Νικόλαου Βαφειάδη*

Δεν είναι υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι η εικόνα της Αθήνας του 2023 σε σύγκριση με αυτή του 2019 είναι απείρως καλύτερη. Σε όλα!

Την τελευταία τετραετία δουλέψαμε όλες και όλοι σκληρά, προκειμένου η πόλη της Αθήνας να είναι μια πόλη καθαρή, με περισσότερο πράσινο, με περισσότερες παιδικές χαρές. Να είναι μια πόλη με καλύτερους δρόμους και πεζοδρόμια. Μια πόλη που απέκτησε νέα τοπόσημα, όπως η νέα πλατεία Ομονοίας, το θέατρο του Λυκαβηττού, το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού που κατασκευάζεται στον Ελαιώνα, αλλά και νέες υπηρεσίες, όπως τα ανανεωμένα δημοτικά ιατρεία, το δημοτικό κτηνιατρείο, το κέντρο για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, ο ξενώνας για τις γυναίκες θύματα βίας και το κέντρο για την οικογένεια και το παιδί.

Και ασφαλώς είναι μια πόλη 100% ψηφιακή. Μια πόλη που εκμηδένισε τις ουρές και την ταλαιπωρία, με βραβευμένες ψηφιακές υπηρεσίες -όπως το Novoville-, για τις οποίες ακόμα και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Η Αθήνα, όμως, είναι και μια πόλη με καθαρά, ασφαλή και συμπεριληπτικά σχολεία, αλλά και με ασφαλείς και φιλόξενες παιδικές εξοχές και κατασκηνώσεις. Αυτή την Αθήνα, την επόμενη πενταετία, θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά να την κάνουμε μία πόλη πιο λαμπερή και πιο λειτουργική για όλες και όλους.

*Αντιδήμαρχος Δήμου Αθηναίων, Υποψήφιος
δημοτικός σύμβουλος Αθηνών – Αθήνα Ψηλά

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα