Η Κωνσταντοπούλου άρχισε τις διαγραφές!

Δεν γίνεται μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ χαμός, αλλά κατάσταση «μαλλιά κουβάρια» επικρατεί και στην Πλεύση Ελευθερίας, που, αν και εισήλθε στη Βουλή μόλις πριν από τρεισήμισι μήνες, η αρχηγός της Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε τις διαγραφές βουλευτών εν ριπή οφθαλμού!

Χθες το μεσημέρι, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα γνωστοποίησε τη διαγραφή του βουλευτή της Μιχάλη Χουρδάκη. Η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρει ότι ο κ. Χουρδάκης θα παραδώσει την έδρα που κατέχει έως το τέλος της εβδομάδας, «όπως έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί». «Οι λόγοι αφορούν την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κ.Ο. της Πλεύσης Ελευθερίας στο πολύ βαρύ έργο που έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο ελληνικό Κοινοβούλιο» σημειώνει.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας χθες σε τοπικό κανάλι της Λάρισας (ForMediatv), δήλωσε αναφορικά με τη διαγραφή Χουρδάκη: «Η Πλεύση Ελευθερίας δεν κοιτάζει ούτε αριστερά ούτε δεξιά. Φυσικά, έχουμε τις αριστερές αναφορές μας στις αρχές και τις αξίες μας. Είναι ανεπίτρεπτες οι προσκολλήσεις σε κόμματα και το λοξοδρόμισμα προς τη Δεξιά, και εγώ αυτό ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας θα το διαφυλάξω». Η ηγεσία της Πλεύσης Ελευθερίας θεωρεί ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής το τελευταίο διάστημα λοξοδρομούσε προς τη Δεξιά και εμφάνιζε ανεπίτρεπτες προσκολλήσεις με άλλα κόμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πλεύση Ελευθερίας καταλογίζει στον Μιχάλη Χουρδάκη ότι είχε προβεί σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τέσσερις ημέρες με την οποία στήριζε υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους (μεταξύ άλλων και την αδερφή του) και «γαλάζιων» συνδυασμών, όπως εκείνων των Ζέρβα και Χαρδαλιά, αλλά και συνδυασμών που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον είχε τοποθετήσει στην πρώτη θέση της λίστας για την Α’ Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο, αν και στην αναμέτρηση του Μαΐου είχε τερματίσει στην πέμπτη θέση.

Ο κ. Χουρδάκης, ωστόσο, αρνείται να επιστρέψει την έδρα στην Πλεύση Ελευθερίας και με επιστολή του αναφέρει πως θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής. «Θα συνεχίσω με την ίδια ένταση και υπευθυνότητα την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων» αναφέρει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα