Θράσος Αγοραστού! Στοπ στα έργα την επομένη της ήττας

Ο νέος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας άστραψε και βρόντηξε κατά του απερχόμενου, μιλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ για σαμποτάζ, καθώς σταμάτησαν οι εργασίες στα αναχώματα

Ο λαός γύρισε την πλάτη στους εκβιασμούς της κυβέρνησης, ώστε ο «αγαπημένος» του Μαξίμου Κώστας Αγοραστός να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της περιφέρειας, και πλέον το ψέμα της κυβέρνησης για το έγκλημα της Θεσσαλίας αρχίζει να αποκαλύπτεται. Ο νέος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας άστραψε και βρόντηξε κατά του απερχόμενου περιφερειάρχη, μιλώντας ούτε λίγο ούτε πολύ για σαμποτάζ στην ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουρέτας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως κάποια έργα για αναχώματα σταμάτησαν από την Περιφέρεια. «Περιμένω μια επίσημη ενημέρωση, καθώς δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Τα έργα σταμάτησαν το πρωί της Δευτέρας. Περιμένω να έρθει η υπεύθυνη τεχνικής υπηρεσίας της Περιφέρειας για να με ενημερώσει, γιατί δεν μου άρεσε αυτό που έγινε» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ακόμα κι αν τελείωσαν τα χρήματα, θα έπρεπε να υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση. Οπως και να έχει όμως, πρέπει να έχεις φροντίσει γι’ αυτά – είτε εκλεγείς είτε όχι».

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Αγοραστός παρενέβη λέγοντας πως τα έργα σταμάτησαν μόλις για μία ημέρα, ενώ άσκησε σκληρή επίθεση στον κ. Κουρέτα. «Με ψέματα πορεύτηκε την προεκλογική περίοδο, με ψέματα συνεχίζει να πορεύεται και τώρα ο κύριος Κουρέτας. Δουλεύουν κανονικά τα μηχανήματα και μπορεί να πάει ο πρόεδρος του Βλοχού να τα δει. Αν τα μηχανήματα σταματήσουν μια ημέρα, δεν είναι διακοπή των έργων» είπε χαρακτηριστικά.

Η κυβέρνηση, που μέχρι χθες εμφανιζόταν έτοιμη να αγκαλιάσει τον κ. Κουρέτα δείχνοντας μεταμέλεια για τους εκβιασμούς της προηγούμενης εβδομάδας, παρενέβη στη σύγκρουση για να βάλει πλάτη ακόμα μία φορά στον κ. Αγοραστό. Ερωτηθείς στο press room για το τι τελικά συμβαίνει στη Θεσσαλία κι αν όντως σταμάτησαν τα έργα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε με Κώστα Αγοραστό.

«Οπως είδαμε, απάντησε ο κ. Αγοραστός ότι δεν έχουν σταματήσει τα έργα και ότι συνεχίζονται κανονικά. Νομίζω ότι είπε ότι για μία μέρα είχαν σταματήσει για τεχνικούς λόγους και συνεχώς θα προχωράει η εξέλιξή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

«Είναι δεδομένο ότι το κράτος έχει συνέχεια και δεν ήταν δυνατόν να επιτραπεί να σταματήσουν, επειδή μπορεί η μια περιφερειακή αρχή να παραδίδει σε μία άλλη, ειδικά όταν είχαμε μία τέτοια πρωτοφανή κατάσταση, εξαιτίας ενός τόσο έντονου καιρικού φαινομένου» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μάλιστα, ως «απόδειξη», επέμεινε να προβάλει ξανά και να παραπέμψει στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δημήτρη Κουρέτα.


Δείτε επίσης: Ομολογία του Σταϊκούρα για την απένταξη αντιπλημμυρικών

Δείτε επίσης: Έστειλαν πρόστιμα για ξαπλώστρες σε κατεστραμμένες επιχειρήσεις!

Δείτε επίσης: Ούτε δεκάρα δεν έλαβαν οι πληγέντες από το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα