Έγκυρες πηγές: Ο Κασσελάκης μεσολάβησε για τις σπουδές των παιδιών του Κυριάκου στην Αμερική

➜ Δεν απαντά η κυβέρνηση σε ποια οικογενειακά θέματα βοήθησε ο Στέφανος Κασσελάκης τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο παρελθόν, όπως επίσης δεν απαντά και ποιο υπουργείο τού πρότεινε. Ας τα αποκαλύψει η στήλη. Καθώς ο θρύλος που διακινείται στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι ότι υπάρχουν και γραπτά μηνύματα που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους στο παρελθόν οι δύο άνδρες.

➜ Λοιπόν, η πληροφορία είναι συγκεκριμένη. Ο κύριος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον κύριο Κασσελάκη το υπουργείο Ναυτιλίας! Ηθελε να τον ευχαριστήσει για τη μέριμνα που έδειξε και την ευαισθητοποίησή του σε ζητήματα που αφορούν τις σπουδές των τέκνων του στην Αμερική.

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο πρωθυπουργός, ο οποίος έχει ως πάγιο κανόνα να εξαιρούνται της πολιτικής αντιπαράθεσης οι οικογένειες, είναι έξαλλος με τον Στέφανο Κασσελάκη. Οπως έξαλλος ήταν όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε στοχοποιήσει τη σύζυγό του και κάποια στιγμή και τον γιο του Κωνσταντίνο. Η πρόβλεψη είναι ότι θα αντιδράσει έντονα, γιατί παραβιάστηκε ο κώδικας τιμής μεταξύ πολιτικών αρχηγών.

Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα, είναι απορίας άξιον σε τι βοηθά τη διεύρυνση της απήχησής του η αποκάλυψη αυτή του διευθυντή του γραφείου του αρχηγού της αντιπολίτευσης Μανώλη Καπνισάκη στο «Documento». Οι περισσότεροι συριζαίοι συνειδητοποιούν ότι εξέλεξαν αρχηγό έναν παραλίγο… υπουργό του κυρίου Μητσοτάκη.

Κ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα