Υπερήφανοι για το… Νταβός της συμφοράς!

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ για την τριήμερη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος στη βίλα του Κασσελάκη στις Σπέτσες. Εκφράζουν την επιθυμία να το… επαναλάβουν

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των πρωταγωνιστών του Νταβός της… συμφοράς, καθώς φαίνεται πως στην Κουμουνδούρου αποτιμούν ως άκρως εποικοδομητική την τριήμερη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στις Σπέτσες. Το αεράκι του Αργοσαρωνικού αποδείχτηκε ιδανικό για τους βουλευτές του κόμματος, καθώς φαίνεται πως για πρώτη φορά έπειτα από πολλούς μήνες αποφάσισαν να βάλουν το «εγώ» τους κάτω από το «εμείς» και να δώσουν όλοι το «παρών» στο ραντεβού που τους είχε κλείσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με εξαίρεση την Ολγα Γεροβασίλη και την Ιωάννα Κοντοτόλη, που είχαν δηλώσει ασθενείς, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το «παρών» στο όμορφο νησί, φέρνοντας μαζί τους μάλιστα και τα απαραίτητα Power Points. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», στις πολύωρες συνεδριάσεις των βουλευτών υπό το βλέμμα του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και των δύο γραμματέων του κόμματος, οι αρμόδιοι τομεάρχες παρουσίασαν το έργο τους αλλά και τον οδικό άξονα που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα ώστε να κάνουν πράξη την εντολή που έλαβαν στις εκλογές για αξιωματική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης αποτέλεσε θετική έκπληξη για τους βουλευτές του κόμματος, καθώς δεν αποχώρησε ούτε για μια στιγμή από την αίθουσα των συνεδριάσεων, ρωτώντας διαρκώς διευκρινίσεις, παρεμβαίνοντας στις συζητήσεις και τις παρουσιάσεις και θέτοντας κατευθυντήριες γραμμές. Μάλιστα, είχε δίπλα του, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης, τους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι κρατούσαν σημειώσεις.

Οπως πληροφορούμαστε, ο διάλογος μεταξύ των τομεαρχών και των βουλευτών ήταν πλήρως ελεύθερος, με αποτέλεσμα να μπορεί ο καθένας να ρώτα για τις δράσεις του κόμματος σε όλους τους τομείς. Κόντρα, μάλιστα, σε όλα τα προγνωστικά, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να μη «σκοτωθούν» μεταξύ τους, δείχνοντας ανακλαστικά κόμματος και όχι άθροισμα ατομικοτήτων. Η κουβέντα, μάλιστα, δεν βγήκε εκτός ελέγχου ακόμα και όταν στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, στο οποίο, όπως πληροφορούμαστε, υπήρξε σύμπνοια χωρίς αντιπαραθέσεις.

Πέραν όμως των παρουσιάσεων και των πολιτικών που θα ακολουθήσει το κόμμα, φαίνεται πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έτυχαν και ιδιαίτερων μαθημάτων από την ηγετική ομάδα του κόμματος γύρω από τη χρήση των social media. Ο Στέφανος Κασσελάκης, άλλωστε, έχει αποδειχτεί όχι μόνο λάτρης της αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας με τον κόσμο, αλλά και ιδιαίτερα ικανός στη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Στόχος του Στέφανου Κασσελάκη είναι ο πολλαπλασιασμός της απήχησης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στα κοινωνικά δίκτυα, κάτι που, κατά πληροφορίες, ανέλαβε η Δώρα Τσαμπάζη, συνεργάτης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και σύζυγος του αείμνηστου ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Από την Κουμουνδούρου αφήνουν να διαρρεύσει πως η τριήμερη συνεδρίαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η ηγεσία του κόμματος συμφώνησε πάνω στους βασικούς άξονες και τις συντεταγμένες που θα κινηθεί μέχρι το δύσκολο στοίχημα των ευρωεκλογών, που αναμένεται να κρίνει εν πολλοίς και όσα έχουν συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ όλη την προηγούμενη περίοδο. Σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση των εργασιών ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Σωκράτης Φάμελλος μίλησε για πυκνή πολιτική συζήτηση τουλάχιστον 20 ωρών εργασίας, με 30 τοποθετήσεις, σημειώνοντας πως «το βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης της Κ.Ο. ήταν οι προτάσεις που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, για καλύτερο εισόδημα, καλύτερες δουλειές, καλύτερο περιβάλλον, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα