«Γιούχα» και καφέδες κατά του Αδωνη έξω από το υπουργείο Υγείας

Εντονη αποδοκιμασία, αλλά και ένα ποτήρι… καφέ, εισέπραξε χθες το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, από αγνώστους που βρίσκονταν εντός των συγκεντρωμένων της ΠΟΕΔΗΝ, όταν βγήκε να τους μιλήσει για το φλέγον ζήτημα των συμβασιούχων που απασχολούνται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας!

Νωρίτερα, η ΠΟΕΔΗΝ είχε κηρύξει πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου, για τους συμβασιούχους των νοσοκομείων που εργάζονται στην καθαριότητα, στη φύλαξη και την εστίαση, ενώ μέλη της είχαν από το πρωί «στρατοπεδεύσει» στην είσοδο του υπουργείου, ζητώντας να συναντήσουν τον κ. Γεωργιάδη προκειμένου να του μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους. Οπως τονίζει η Ομοσπονδία, 6.000 συμβασιούχοι κινδυνεύουν με άμεση απόλυση και την αντικατάστασή τους από εργολαβικές εταιρίες που θα αναλάβουν τους άνωθι τομείς.

Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν όταν αντιπροσωπία της ΠΟΕΔΗΝ ανέβηκε στο γραφείο του υπουργού Υγείας, προκειμένου να συζητήσει σε πιο ήπιους τόνους και να κατευνάσει την ένταση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα