Η Ν.Δ. ανακοίνωσε χθες τέσσερις νέες υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιό της, ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου

Περιλαμβάνονται τα ονόματα των Μιχάλη Αγγελόπουλου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου, Βούλας Πατουλίδου και Σωτήρη Σερμπου

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες στο ευρωψηφοδέλτιό της ανακοίνωσε χθες η Ν.Δ., εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για τον νυν πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιο Εξαδάκτυλο (κεντρική φωτό) -εκ των βασικών γιατρών που είχαν ρόλο στην ενημέρωση για τον κορονοϊό την περίοδο της πανδημίας-, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου και τον αναπληρωτή καθηγητή στο Δημοκρίτειο Σωτήρη Σέρμπο.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο κ. Σέρμπος ήταν σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη έως και το 2022. Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος εκ νέου και ο Βαγγελης Μεϊμαράκης, ενώ έχει κλείσει και η υποψηφιότητα της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Εφης Χριστοφιλοπούλου, που έχει συναντηθεί για τον λόγο αυτό και με τον κ. Μητσοτάκη.

Επίσης αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως το επόμενο διάστημα οι υποψηφιότητες του Δημήτρη Τσιόδρα, διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά και του ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα (κινούνται ήδη ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές), όπως και των νυν ευρωβουλευτών Στέλιου Κιμπουρόπουλου, Ελίζας Βόζεμπεργκ, Γιάννη Κεφαλογιάννη, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου (αν δεν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις για την ίδια μετά το θέμα με τα e-mails).

Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Απρίλιο, ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι διεργασίες για την αξιολόγηση υποψηφίων, με τον τελικό λόγο να τον έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάθε κόμμα δικαιούται να έχει 42 υποψηφίους, ενώ οι κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα στηθούν στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου, με κάθε χώρα να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ημερομηνία που προτιμά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα