Σαν από θαύμα δεν υπήρξαν νεκροί, παρά μόνο εννέα άνθρωποι ελαφρά τραυματίες, όταν το βράδυ της Παρασκευής μαχητικό αεροσκάφος F-18 του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της Βιρτζίνια των ΗΠΑ!
Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσαν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, το αεροσκάφος έπεσε σε συγκρότημα διαμερισμάτων, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τουλάχιστον πέντε κτίρια. Οπως έγινε αργότερα γνωστό, η πτώση του αεροσκάφους προκλήθηκε «από σοβαρή μηχανική βλάβη που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της πτήσης», αν και οι πολύπειροι χειριστές του F-18, προτού χρησιμοποιήσουν τελικά με επιτυχία τα εκτοξευόμενα καθίσματά τους, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να αποφύγουν τη συντριβή σε κατοικημένη περιοχή.
Ωστόσο, όπως δήλωσε στο NBC ο Τιμ Ρίλεϊ, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Βιρτζίνια, υπάρχουν τρία άτομα τα οποία εξακολουθούν να μην έχουν ανταποκριθεί στην κλήση των Αρχών να δώσουν σημεία ζωής, χωρίς όμως να θεωρούνται επισήμως αγνοούμενοι.


