Νεαροί βασανιστές γερόντων στα Λιόσια

«Μπούκαραν» σε σπίτια για ληστείαΣτην τσιμπίδα του νόμου πιάστηκαν τα τέσσερα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για δεκάδες ηλικιωμένους στην περιοχή των Ανω Λιοσίων. Οι νεαροί -ένας 18, δύο 20 και ένας 22 ετών- εκμεταλλεύονταν τη σωματική τους δύναμη, αλλά κυρίως την αδυναμία των μεγαλύτερων σε ηλικία ανθρώπων προκειμένου να τους ληστέψουν. 

Η συμμορία αναζητούσε τα θύματά της στην περιοχή των Ανω Λιοσίων. Παρακολουθούσαν σπίτια και κατέγραφαν τις κινήσεις των υποψήφιων θυμάτων. Στη συνέχεια, αφού αποφάσιζαν ποιο θύμα θα λήστευαν, εισέβαλλαν νύχτα στα σπίτια πιάνοντας τους ηλικιωμένους κυριολεκτικά στον ύπνο.

Ωμή βία

Μάλιστα, πολλές φορές χρησιμοποιούσαν και ωμή βία, βασανίζοντας, χτυπώντας και απειλώντας τα θύματά τους, προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για κρυμμένα χρήματα, τιμαλφή και κοσμήματα. Επειτα από καταδίωξη συνελήφθησαν και τα τέσσερα μέλη της σπείρας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και της ληστείας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μάλιστα, η συμμορία χρησιμοποιούσε και εξελιγμένα μέσα επικοινωνίας για να μην εντοπίζεται από το σήμα των κινητών τηλεφώνων, καθώς στην οικία του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ασύρματος ενδοεπικοινωνίας, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί οκτώ περιπτώσεις ληστειών σε οικίες στα Ανω Λιόσια. Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα