Γέφυρα (των… δακρύων) και από τον «πράσινο» Σπίρτζη

Ετοιμάζει μεγάλη συγκέντρωση ο Τσίπρας στα τέλη ΜαρτίουΚλιμακώνει το Μέγαρο Μαξίμου τις πρωτοβουλίες με στόχο τη διείσδυση του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Προς αυτή την κατεύθυνση προετοιμάζεται μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στα τέλη Μαρτίου με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. Ταυτόχρονα «πιάνει» δουλειά η επιτροπή που συγκροτήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Πάνο Σκουρλέτη, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών (Νίκος Βούτσης, Χριστόφορος Βερναρδάκης κ.ά.), εκπροσώπων της πρωτοβουλίας Γέφυρα και ανένταχτων, που θα ασχοληθούν με τη σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου το οποίο θα ανακοινωθεί στα μέσα Μαρτίου. 

Υπολογίζεται πάντως ότι παρά τις ενστάσεις στο εσωτερικό του κόμματος, από τους 42 υποψηφίους πάνω από 10 ονόματα θα προέρχονται από τον ευρύτερο πασοκικό χώρο. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι σφοδρές αντιπαραθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝ.ΑΛ., που δίνει τον ύστατο αγώνα εκλογικής επιβίωσης. «Οι γέφυρες μας τελείωσαν πριν αρχίσουν, δεν έχουν καμία κοινωνική αναφορά» δήλωσε ο γραμματέας Επικοινωνίας Σταμάτης Μαλέλης. Ο ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτος να καλεί σε συμπόρευση θέτοντας σε γραμμή κρούσης τους πασοκογενείς που διαθέτει. 

Εις εξ αυτών, ο «πράσινος» υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, κάλεσε το ΚΙΝ.ΑΛ. σε κοινό βηματισμό θυμίζοντας ότι η Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ έχουν παρελθόν συνεργασιών στη βάση της κοινωνίας. Προσώρας πάντως μόνον η μινιατούρα της ΔΗΜ.ΑΡ. αποδέχεται το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διά του Δημήτρη Χατζησωκράτη απάντησε θετικά στην πρόσκληση Τσίπρα για διάλογο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα