Η μαφία του Κορυδαλλού δολοφόνησε την Ειρήνη Λαγούδη;

Ξεσκονίζει την υπόθεση ο εισαγγελέας ΑγρινίουΤο ενδεχόμενο ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη να συνδέεται με τη «μαφία του Κορυδαλλού» και τα απανωτά συμβόλαια θανάτου που υλοποιούσε εξετάζουν πλέον οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας Αγρινίου Γιώργος Πέτρος, ο οποίος διερευνά την υπόθεση με τη 44χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον Ιανουάριο του 2017 δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, ζήτησε και έχει ήδη στα χέρια του τον φάκελο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί εις βάρος των μελών της αποκαλούμενης «Cosa Nostra», τον οποίο μελετά. 

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος εισαγγελικός λειτουργός θα περάσει από κόσκινο τις κινήσεις και τις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες των κατηγορούμενων κακοποιών, προκειμένου να διαπιστώσει εάν σε αυτές περιλαμβάνονται επικοινωνίες που να σχετίζονται με τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Κι αυτό καθώς στην πλούσια εγκληματική δράση των σκληρών κακοποιών, οι οποίοι είχαν ως έδρα το σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού, περιλαμβάνονταν από εκβιασμούς με χρηματικά ανταλλάγματα μέχρι συμβόλαια θανάτου, όπως εκτιμάται ότι ήταν και η αφαίρεση της ζωής της 44χρονης.

Αλλωστε, μέχρι την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία εις βάρος της Ειρήνης Λαγούδη χρειάστηκε να περάσουν πολλοί μήνες και να μεσολαβήσουν οι έντονες αντιδράσεις της οικογένειας του θύματος, η οποία από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως ο θάνατός της δεν ήταν αυτοχειρία.

Σημείο «κλειδί» στη νέα τροπή που παίρνει η υπόθεση φέρεται ότι ήταν και η κατάθεση βασικού μάρτυρα, ο οποίος εμπλέκει δύο ύποπτους άνδρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίμαχη μαρτυρία, τα δύο αυτά πρόσωπα εθεάθησαν να βγαίνουν από ένα σπίτι, το οποίο βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας.
Ο εισαγγελικός λειτουργός διερευνά ήδη την πιθανή συμμετοχή των δύο ανδρών στο έγκλημα, ενώ θα εξετάσει και την ενδεχόμενη διασύνδεσή τους με τη μαφία του Κορυδαλλού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα