3+1 ηλεκτρικές συσκευές που θα κάνουν τη μαγειρική απόλαυση!

Η ευκολία είναι το παν στην μαγειρική! Οι δημιουργίες σας μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ιδιαίτερες και πετυχημένες, αν έχετε στον πάγκο σας τους ιδανικούς συμμάχους που δεν άλλοι από τις ηλεκτρικές συσκευές. Επιλέγουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς συσκευές που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές από κορυφαία brands όπως η KitchenΑid, WMFκ.α.

Μίξερ – Κουζινομηχανές

Η πολυλειτουργικότητά τους είναι το μεγαλύτερο προσόν τους, αφού δέχονται δεκάδες εξαρτήματα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για βαριές εργασίες μετατρέποντας στην στιγμή το πολυμίξερ σε μηχανή ζυμαρικών ή παγωτομηχανή. Θέλετε να δοκιμάσετε τις κουζινομηχανές; Σας προτείνουμε δύο προϊόντα που έχουν γράψει ιστορία στις κουζίνες του κόσμου.

Μία καλή κουζινομηχανή συμπληρώνει ουσιαστικά όλες τις εργασίες που μπορεί κάποιος να κάνει με ένα κλασσικό μεγάλο μίξερ. Και όχι μόνο! Εν μέρει μπορεί και να το αντικαταστήσει εντελώς. Κόψιμο λαχανικών και φρούτων σε όποιο επιθυμητό μέγεθος, ψιλοκόψιμο ξηρών καρπών, παρασκευές κάθε ζύμης, πολτοποίηση, δημιουργία της βάσης για cheesecake και τάρτες…. όλα γίνονται σε δευτερόλεπτα και πολύ εύκολα.

Το design των συσκευών KitchenAid, όπως στην κουζινομηχανή, είναι ένα statement για το χώρο της κουζίνας. Αποπνέει στιβαρότητα, δύναμη και εμπιστοσύνη. Το ζωηρό κόκκινο είναι φορέας αισιοδοξίας και χαράς.

Γιατί αποτελεί Νο1 επιλογή;

  • Έχει μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα
  • Επιλογές που προσφέρουν δυνατότητας εξαιρετικής ακρίβειας, σε 3 ταχύτητες
  • Εξοικονομεί χώρο, αφού χωράει στο εσωτερικό της όλα τα εξαρτήματα
  • 2 χρόνια εγγύηση

Αν προτιμάτε ένα πιο ελαφρύ εργαλείο, που δεν στερείται τίποτα από τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που προαναφέραμε δείτε εδώ μία επιλογήτης KitchenAid, βέλτιστης εργονομίας και μόλις 2 ταχυτήτων.

Μπλέντερ χειρός

Πλέον η ανάγκη ενός ογκώδους σταθερού μπλέντερ μπορεί να αντικατασταθεί με το ραβδομπλέντερ ή αλλιώς μπλέντερ χειρός που ρευστοποιεί υλικά για smoothies, σούπες βελουτέ, πολτοποιεί, ομοιογενοποιεί και όλα αυτά με άριστα αποτελέσματα.

Στην ουσία είναι ένα μπλέντερ με τεράστια ευκολία, που μετά τη χρήση του δεν χρειάζεται καν να αφιερώσετε ώρα για να το πλύνετε.

Το βυθίζετε στην κατσαρόλα με τις σούπες σας και σε δευτερόλεπτα έχετε απίθανες βελουτέ μία κι έξω, χωρίς την τμηματική χρήση σε δόσεις του κλασσικού μπλέντερ. Ιδανικό για να κάνετε στιγμιαία μαγιονέζα, βινεγκρέτ, υπέροχα smoothies, να ομογενοποιείτεσως, να αφρατεύετε την σαντιγί σας και να φτιάχνετε μυρωδάτες κρέμες στη ζαχαροπλαστική.

Τόσο το μπλέντερ χειρός της KitchenAid, όσο και η ράβδος χειρός της WMF προσφέρουν την μέγιστη ισχύ και ευκολία σε ό,τι διαλέξετε να δημιουργήσετε. Επίσης, μεταφέρονται παντού, στις διακοπές και στο εξοχικό, για νόστιμα πιάτα παντού και πάντα!

Online παραγγελίες: Παρουσίαση

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 2109478124 & 2310954032

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα