Παπαπέτρου στον ΟΠΑΠ: Πολύ σκληροί και με καλή άμυνα για να κοντράρουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (video)

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μιλάει για τον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ και την επιστροφή της ομάδας στη δράση μετά τα κρούσματα κορoνοϊού.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει αύριο στην αγωνιστική δράση, μετά από αποχή περίπου δύο εβδομάδων λόγω των δύο θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο αρχηγός της ομάδας Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΠΑΠ για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και τονίζει: «Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί και να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αμυντικά γιατί η ΤΣΣΚΑ έχει πολλά επιθετικά όπλα».

Εξηγεί πόσο έχει επηρεαστεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από τα κρούσματα κορωνοϊού, τις ατομικές προπονήσεις και τη διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεών του.

Μιλάει ακόμα για τις πολύ καλές εμφανίσεις στα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα και τη Φενερμπαχτσέ και αναφέρει τους στόχους της ομάδας για την ιδιαίτερη, όπως την χαρακτηρίζει, εφετινή σεζόν.

Δείτε το βίντεο με την αποκλειστική συνέντευξη του Ιωάννη Παπαπέτρου στον ΟΠΑΠ:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα