Η Γερμανία κόντρα στην Ιταλία απόψε στο Nations League

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα για όλα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων

Η δράση στο Nations League συνεχίζεται σήμερα με τα τελευταία παιχνίδια του Ιουνίου. Οι εθνικές ομάδες θα επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο για τις 2 τελευταίες αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 12 παιχνίδια στις τέσσερις κατηγορίες. Ξεχωρίζει στην πρώτη κατηγορία το ντέρμπι του 3ου ομίλου ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία.

Πρωτοπόρος στον όμιλο είναι η Ιταλία με 5 βαθμούς και την ακολουθούν η Ουγγαρία με 4, η Γερμανία με 3 και η Αγγλία με 2.

Πριν από μία εβδομάδα αναμετρήθηκαν στη Μπολόνια και ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Το σημερινό παιχνίδι διεξάγεται στο Μέχενγκλαντμπαχ και ξεκινάει στις 21:45.

Ειδικά στοιχήματα για κόρνερ, γκολ και σκόρερ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα της Γερμανίας με την Ιταλία, αλλά και για όλα τα ματς των εθνικών ομάδων στο Nations League.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων στο σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρεται, για όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, η προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Στο ΟΑΚΑ απόψε ο δεύτερος τελικός της Basket League

Στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός κέρδισε με 74-61 τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στον πρώτο τελικό της Basket League, στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Απόψε, στις 21:00, στο ΟΑΚΑ διεξάγεται ο δεύτερος τελικός. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και ο Ολυμπιακός να κάνει το 2-0 για να βρεθεί μία νίκη από τον τίτλο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει για τον αγώνα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός την προωθητική ενέργεια «20 & Κάρφωσες» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στο ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, μεταξύ άλλων, για τους Over/Under πόντους παικτών, τα Over/Under τρίποντα παικτών, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ, τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον πρώτο σκόρερ, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα συνολικά κλεψίματα, τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα