Ο Πανσερραϊκός πήρε ισοπαλία στο «κάστρο» της ΑΕΚ (1-1)

Αλμέιδα: «Είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα»

Ηρωική ισοπαλία (1-1) πήρε στο «κάστρο» της ΑΕΚ ο Πανσερραϊκός για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας! Τα «λιοντάρια» προηγήθηκαν από τα… αποδυτήρια (1′) με τον Αλεξιτς και έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον πορτιέρε Χόβαν κατάφεραν να αντέξουν στην πίεση της «Ενωσης».

Οι «κιτρινόμαυροι» του Ματίας Αλμέιδα ξεκίνησαν με το… αριστερό την υπεράσπιση του τίτλου σε ένα ματς στο οποίο δεν τους πήγε τίποτα. Με 31-7 τελικές προσπάθειες, χαμένο πέναλτι (Φαν Βεέρτ στο 63′) και με 82%-18% κατοχή μπάλας δεν κέρδισαν, έχοντας πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Το γκολ της ισοφάρισης για τον «Δικέφαλο» πέτυχε ο Γκατσίνοβιτς στο 78′. Απαντες στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να ξεχάσουν ό,τι έγινε και να επικεντρωθούν στη μάχη με την Αντβέρπ, όπου στην «OPAP Arena» θα κυνηγήσουν την ανατροπή του 1-0 στη ρεβάνς της Τετάρτης.

«Σκεφτόμαστε θετικά. Οταν ήμουν οπαδός μιας ομάδας, στα καλά τη στήριζα και στα κακά ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι το πνεύμα που προσπαθώ να φέρω στους παίκτες μου. Οταν δεν πάνε καλά τα πράγματα όλοι ψάχνουν φταίχτες. Είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα. Θα επιμείνουμε, θα δουλέψουμε και θα διορθώσουμε τα λάθη μας» τόνισε ο Αλμέιδα.

Από την πλευρά του ο κόουτς των Σερραίων Πάμπλο Γκαρσία ανέφερε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολο γιατί μείναμε με 10 παίκτες. Υπήρχε και ταξίδι. Είμαι ευχαριστημένος με όλα τα παιδιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι και στο μέλλον. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, έπαιξε πολύ καλά. Καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Και σε όλες τις ομάδες. Συνεχίζουμε».

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (72′ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Χρυσόπουλος (46′ Πινέδα), Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος (71′ Σιμάνσκι), Ελίασον (71′ Αραούχο), Πισάρο, Γιόνσον, Μάνταλος (79′ Ζίνι), Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Ντανκερλούι, Πεταυράκης, Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Στάικος (84′ Στίνα), Ουεντραόγκο, Πηλέας (66′ Τσαγκαλίδης), Μούργος (65′ Μπαΐροβιτς), Ματίας (46΄ Θυμιάνης), Αλεξιτς (65′ Γούλερι).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα