Ελεύθερος ο γιατρός που ασελγούσε στην κόρη του

Παρά την καταδίκη 13 ετών στον 41χρονο παθολόγο επέστρεψε στο σπίτι του επειδή του έδωσαν αναστολήAν και η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να του επιβληθεί η ανώτατη ποινή των 20 ετών, τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να τον καταδικάσει σε 13 χρόνια κάθειρξης και τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς λόγους. Ο λόγος για 41χρονο γιατρό στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται πως ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του, όταν εκείνη ήταν μόλις 4 ετών. 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, παρά τη διαφορετική άποψη της εισαγγελέως, αποφάσισε να επιβάλει στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 13 ετών. Αποφάσισε επίσης η έφεσή του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, υπό τους όρους της μη προσέγγισης της ανήλικης κόρης του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Λόγω του ανασταλτικού χαρακτήρα της εφέσεως, μάλιστα, ο γιατρός, παθολόγος στην ειδικότητα, αφέθηκε ελεύθερος.

Η αρχή του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται το 2016, όταν η πρώην σύζυγός του και η πρώην πεθερά του είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες στην Αστυνομία. Ο 39χρονος τότε γιατρός, σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της τετράχρονης κόρης του.

Ιδιωτικός ντετέκτιβ

Με τη συνδρομή ιδιωτικού ντετέκτιβ αποκαλύφθηκε η δράση του. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, η μητέρα του κοριτσιού παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά του κάθε φορά που το έπαιρνε ο πατέρας του το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, κάθε φορά που το παιδί θα έβλεπε τον πατέρα του έκλαιγε, ενώ δεν τον φώναζε ποτέ «μπαμπά», αλλά με το όνομά του. Για την υπόθεση οι Αρχές ερεύνησαν ηλεκτρονικά αρχεία του παθολόγου τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Λάρισα, από όπου κατάγεται.

Η μητέρα του παθολόγου είχε υποστηρίξει τότε πως όλα είναι συκοφαντίες και ψέματα της πρώην συζύγου του γιου της, αλλά και της συμπεθέρας της, που οδήγησαν στη σύλληψη του παιδιού της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα